PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10918
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

właśnie obejrzałem kolejny odcinek Sleepy hollow i powiem szczerze że trochę się zawiodłem .
Crane buduje jakąś budkę z desek i jego dusza opuszcza ciało ,
Wątek z wysłaniem Abbi do innego wymiaru streszczony w 1 odcinek jakoś to mnie nie przekonuje min .2 a tak to wydostanie się przez studnię bardzo oklepany schemat ,
jedyne co ratowało odcinek to wątek gargulca chociaż wyglądał on komicznie nie groźnie .
cieszę się bardzo że Agentka Foster trafiła do ramówki ,czyli wychodzi na to że będzie obecna w kolejnych odcinkach
obecnie to ona jest moją ulubioną postacią , bo Crane jest tak przywiązany do Abbi jak pies do budy , za przeproszeniem ,
Jenny i Corbin mogą być , tworzą razem dobry duet ,
Pandora i ten jej chłopak to porażka sezonu i prawdopodobnie przyczyna klęski S,H ,obawiam się że to koniec serialu który bądź co bądź lubię .
to byłoby na tyle ocena odcinka to 5/10
czekam na kolejne :)

użytkownik usunięty
Daniel_Kot

Ja jestem po obejrzeniu odcinka 3x11. Niestety 3 sezon zupełnie bez polotu i nakręcony na siłę. Szkoda. Z drugiej strony, gdyby nie kręcili dalej, byłby hate, że nie szanują woli fanów serialu. ;) Tak czy inaczej, wątpię, by kontynuowali ten serial, nawet liczę na to, bo inaczej zrobią się z tego popłuczyny jak z Haven.

3 część jest słaba w porównaniu z 1. Po odcinku 10 stwierdziłam może się rozkręci, ale odcinek 11 to porażka całego serialu, wręcz się umęczyłam jak na jakiejś telenoweli. brakuje allvaro poszukuje lusesity na swym rumaku przez 10 następnych odcinków. jeżeli tak ma dalej to wyglądać to lepiej aby zakończyli dalszą emisję.