PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661974}

Jeździec bez głowy

Sleepy Hollow
2013 - 2017
7,0 11 tys. ocen
7,0 10 1 10904
Jeździec bez głowy
powrót do forum serialu Jeździec bez głowy

witam właśnie obejrzałem odcinek i jestem mile zaskoczony , akcja i fajny klimat
do rzeczy na duży plus na pewno
Crane jak zawsze heh ta akcja na motocyklu zabawna
nowa postać nie pamiętam imienia z FBI agentka , mam nadzieję że po odnalezieniu Abbi nadal będzie im pomagać z mrocznymi siłami
duet Jenny i młody Corbin idealnie się uzupełniają poza tym nie ma z nimi nudy
i ostanie to podobał mi się ten potwór z lustra
na minus
to Pandora i Ukryty którzy mnie śmieszą bardziej niż przerażają
nudne wspomnienia Crane w tym odcinku dobrze że było ich niewiele
czekam na następne odcinki
jedyne co mnie martwi to to że 3 sezon ma od początku niską oglądalność i może nie dostać 4 sezonu mam nadzieję że tak się jednak nie stanie . lubię ten serial śledzę go od 1 odcinka :)

ocenił(a) serial na 8
Daniel_Kot

Przed chwilą skończyłam oglądać odcinek 9 i byłam ciekawa opinii na jego temat. Niestety zainteresowanie tematem nikłe :(
Ale wracając do odcinka. Bardzo mi się podobał. Fajny zwrot akcji, nie wiadomo co się dzieje z Abbi, a do tego nie zostaje odratowana tak od razu jak to bywało wcześniej. Podoba mi się postać agentki Foster. Nareszcie ktoś nowy, kto pobudzi trochę fabułę. Dobrze, że Crane będzie miał kontakt z kimś innym niż Abbie. Przyjaźń przyjaźnią, ale on ewidentnie uzależnił się od niej. I jak zauważył Daniel_Kot, też mam nadzieję, że nie zabiorą agentki Foster po uratowaniu Abigail.
Może po tym odcinku podniesie się oglądalność, chociaż Pandora i jej ukochany działają mi na nerwy.
Według mnie Pandora niepotrzebnie go sprowadziła. Nawet nie jest jej wdzięczny. Burak jeden ;)