PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479091}

Jedenasta godzina

Eleventh Hour
2008 - 2009
7,4 1,7 tys. ocen
7,4 10 1 1739
Jedenasta godzina
powrót do forum serialu Jedenasta godzina

dno

ocenił(a) serial na 1

nie rozumiem. Film kategorii D. Całe FBI to jedna kobieta i jej pomocnik z czasami pojawiający się w hotelu - żenada !!!

ocenił(a) serial na 7
jarek57

klasy D jak wiesz co to może Ty jestes ;] oni sa przydzieleni do tego rodzaju spraw i jak widac radza sobie sami wiec na ch*j inni tam. Zreszta informacje zdobywaja poprzez innych agentów ogladaj uważnie do nie bedziesz sie czepiał o byle gó*no.

ocenił(a) serial na 7
MastaBlasta

aaa i jeszcze cos osoba dajaca ocene 10 dla jakis tanczacych debili z HSM napada naprawde dobry serial. pff idz do swoich radosnych tanczacych dzieciaczkow

ocenił(a) serial na 8
jarek57

film jest niezły, owszem są mankamenty - czasem zbyt szybko akcja się kończy, no ale serial to nie więcej jak 60 min - ale w tym przypadku to
ok.60 min dobrej zabawy

oglądaj kolejne odcinki to zobaczysz, że to naprawdę dobry serial

użytkownik usunięty
grzess1919

Zgadzam się. Ogólnie serial kupy się trzyma i jest w miarę porządnie nakręcony. Dnerwuję mnie jedynie postać Marley Shelton- jej niezależność i pewność siebie, które wg mnie czasem są zbyt przerysowane.

No co wy, dobry serial. Inny niż to CSI , które jest strasznie zabawny. Był nawet taki odcinek w Monku ,w którym wyśmiano CSI. I 11 godzina jest w tym stylu co CSI ale bez tamtych wad. No i ten gosciu co gra głowną role , całkiem niezle mu to wychodzi .a CAruso jest załosny :D Wpiszcie sobie na YouTube CSI : Jim CArey , i zobaczcie jak go parodiuje :D.
Peace

MoRRs_Z_LaSu

A ja się zgodzę z założycielem tematu. Może nie użyję słowa dno,ale odradzam oglądania. Strasznie nie podoba mi się gra głównej bohaterki, wydaje mi się sztuczna, niczym z w11. A to bardzo mi przeszkadza w odbiorze. Do tego sama aktorka nie do końca pasuje mi do tej roli. Jest zbyt kobieca i pewna siebie jak na ten zawód. Bardziej aktorka niż agentka. Oglądając serial nie powinno się tego odczuwać.
Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłam,ale takie jest moje zdanie.