PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850419}

Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
2020
6,7 7,4 tys. ocen
6,7 10 1 7414
7,0 7 krytyków
Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty
powrót do forum serialu Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty

Ciekawe czy

ocenił(a) serial na 7

Ciekawe czy za 10 lat doczekamy sie takiego dokumentu o Trumpie, bo tez widać, że lubi towarzystwo młodych kobiet, ale jak widać jest kolejnym "nietykalnym" i nikogo nie zna, chociaz ma masę fotek z pedofilami i dziewczynami

maggie_magda

Ja widzialem 5 czy 6 razy jedno i to samo zdjecie Trumpa. Ale ja po maturze sie dalej uczylem...

maggie_magda

Anonymous opublikowali akta sprawy pedofilskiej, w których to gwałtach brał udział tak Epstein jak i Trump.

ocenił(a) serial na 7
maggie_magda

Ja zauważam pewną prawidłowowość: znał Weinsteina i Spaceya i okazało się co robili, Clinton też święty nie jest, założę się, że na Trumpa Epstein miał jakiegoś niewygodnego haka zapewne związanego z kobietami dlatego nie żyje bo sie Trump bał, że zacznie go szantażować więc zlecił, żeby to zlikwidować.

Anowi_2

Epstein żyję i ma się dobrze. Zobacz sobie na zdjęcia z autopsji zwłok. Widać ,że to dwie różne osoby.

Madzia1989_filmaniak

Oczywiście, tak samo jak Hitler.

perun_6

Zobacz sobie jego sekcję zwłok mądralo ;)

Madzia1989_filmaniak

Madzia, teraz na poważnie. Widziałem zdjęcia i porównania nosa i uszu. Ok, jeśli zdjęcie z sekcji jest autentyczne, to nie ulega wątpliwości, że coś jest na rzeczy. Jak teraz udowodnić, że to zdjęcie z sekcji jest autentyczne? Nijak. Nie ma na to żadnych dowodów a skoro nie ma, to sobie tak można gdybać i tworzyć teorie spiskowe, że żyje i mieszka na wspólnym ranczu z Elvisem Presleyem i Jamesem Deanem.

Madzia1989_filmaniak

Gdzie są niby te zdjęcia?

sztohas

Myślisz, że trzymam te zdjęcia na swoim telefonie od 3 lat xd?

Madzia1989_filmaniak

Napisałaś żeby zobaczyć sobie zdjęcia z jego sekcji zwlok, więc zapewne były w internecie, dlatego pytam gdzie te zdjęcia można znaleźć? Wystarczy podać link, gdzie te zdjęcia znalazlas?

sztohas

Wystarczy poszukać. Nie znajdę ci linka do postu z 2020.

maggie_magda

Ciekawe czy doczekamy się o Delonie

ocenił(a) serial na 7
maggie_magda

ja czekam na dokument o Clintonie

maggie_magda

To że ma fotki na których pozuje z pasożytami wcale nie oznacza że sam nim jest. Najlepszym tego dowodem jest niesamowity, zmasowany atak na jego osobę i prezydenturę. Gdyby należał do tej ciemnej siatki pasożytów (tak jak Obama czy Clintony), NIKT by go nie atakował ani nie ośmieszał. Trump i jego ludzie są ogromnym zagrożeniem dla skorumpowanych elit które do tej pory rządziły w USA. Od rozpoczęcia jego prezydentury trwa akcja wyłapywania takich zwyrodnialców jak Epstein.

justek999

Z drugiej strony może to być celowy zabieg aby zniszczyć ludzi, z którymi kiedyś trzymał sztamę i nie raz imprezował, czyli Obamy, Clintony, Weinsteiny czy wymieniane tu Epsteiny.

perun_6

Wiadomo że Trump raczej święty nie jest. Ale też z całą pewnością nie jest sadystycznym pedofilem/mordercą jak wielu jego znajomych ze sceny politycznej czy finansowej. Przynajmniej jest człowiekiem - w przeciwnym razie nie poproszono by go o zostanie prezydentem, który umożliwi przeprowadzenie czystek w skorumpowanych strukturach rządu.

justek999

Dokładnie!

Madi25

A kiedy film o zbawcy ludzkości Panu Billu ?
Melinda Gates zeznała że regularnie bywał w posiadłości Epsteina i robił ciekawe rzeczy.

ocenił(a) serial na 5
maggie_magda

Ostatnio wyciekła Lista Epsteina, Trumpa na niej nie było, ale był Bill Clinton. Kurtyna ;)

alan_recenzuje

Był Clinton, Trump, Jackson, Copperfield: https://tvn24.pl/swiat/usa-sprawa-epsteina-lista-nazwisk-powiazanych-ze-sprawa-u jawniona-7697199