Mamy oto przerwę do października.
A ostatni odcinek sezony zatytułowany jest "Jane's Secret Revealed". Pewnie nie będzie kolejnego
sezonu. Szkoda.
Też mi się tak wydawało bo już z tym sezonem mieli problemy. Lifetime nie chciało go wpuścić do ramówki ale w końcu go wzięli.
Raczej nie bedzie. Byly problemy z 4 sezonem. Fundusz jednak robi swoje.
Osobiscie wole dobre zakonczenie serialu niz druga mode na sukces...
A tak z innej beczki w tamtym roku tez byla taka przerwa, az do pazdziernika?
zaskoczyli mnie tą przerwą,, jestem cholernie ciekawa ostatniego odcinak ! :D
No właśnie przerwa się skończyła, odcinek jest już od tygodnia, ale chyba serial został troszkę zapomniany, bo żaden tłumacz się za niego nie wziął :(
Zawsze można oglądać po angielsku. Język jest prosty, a jak się czegoś nie zrozumie zawsze można przetłumaczyć z translatorem. Polecam oglądać bez napisów.
Niby można, ale nie czuję się najpewniej z tym językiem, więc zdecydowanie wolę napisy.
Od 13 października są napisy do odc. 9, a do kolejnego będą dzisiaj. Ale marudzicie ludzie, zamiast sobie poszukać. Na n24.
SPOILER! (jakby ktoś nie oglądał s05e13)
To dobrze, że już się zgodzili (na 100%, prawda?), bo w innym przypadku byłoby to chyba jedno z gorszych zakończeń seriali, które (to zakończenie) nawet się chyba nie załapuje na definicję "zakończenia otwartego". IMO takie rzeczy można robić z odcinka na odcinek, a nie na koniec sezonu, bo już nieraz tak było, że niby miał być następny sezon, ale po drodze coś się zmieniło, a zakończenie zostało takie, jakie zostało ;)
(Tak nawiasem, to pewnie i tak się jakoś Jane/Deb wykręci i Grayson dalej się nie dowie, bądź się dowie i będzie cały sezon rozdarty, żeby na koniec stwierdzić, że to jest jego bratnia dusza i razem będą żyć długo i szczęśliwie, aż do porzygu tęczą..)
Czytałam na fb,że niby ma być 6 sezon... Ale nie wiadomo jak to będzie, wiesz jak kasę z czegoś trzepią to tego nie skończą. Gdy zrobili to całą aferę,że nie będzie 5 sezonu fani zaczęli się oburzać, zaczęli rozmawiać wiec serial stał się popularniejszy. Teraz pewnie mają dobrą oglądalność, wiec szanse są spore.
A co do ujawnienia sekretu, wątpie aby został wyjawniony. Pewnie coś powiedzą w stylu,iż Brittney( Real Jane) to jej siostra, czy coś takiego. O będzie takie gadanie,aż do finału 6 sezonu.