PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33068
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Ojciec Nicka

ocenił(a) serial na 8

Oglądałam ostatnio 13 odcinek 2 sezonu "Father's Love" i ogromnie się zdziwiłam, bo oto nagle do
serialu wkracza nikt inny, jak ojciec Nicka. Czy to jest może jakaś retrospekcja, bo o ile pamiętam w
pierwszym sezonie ojciec Nicka umarł, a Jess śpiewała jako Elvis na jego pogrzebie?! Razi mi to
wielkim błędem scenarzystów i dziwi mnie też, że nikt nie poruszył tego tematu wcześniej.

ola_lusess

O ile się nie mylę, to ojciec Nicka umarł dopiero w drugim sezonie. Bodajze w dcinku 20 drugiego sezonu zatytułowanym "Chicago".

ocenił(a) serial na 8
gossipgirl_plotkara

Czyli jego pogrzeb w pierwszym sezonie był takim wybiegiem w przyszłość?

ola_lusess

Nie wydaje mi się, żeby ta postać była wprowadzona w pierwszym sezonie. Chociaż pierwszy sezon widziałam dość dawno. Na wikipedii pisze, że aktor wcielający się w ojca Nicka w serialu występował w 2013 roku, czyli dopiero w drugim sezonie : He also had a recurring guest role in 2013 in the television comedy series New Girl, though his character was killed off prior to the actor's death.

ola_lusess

Nie było żadnego pogrzebu w pierwszym sezonie. Ojciec Nicka umarł w drugim sezonie, wtedy też Jess śpiewała jako Elivs na jego pogrzebie. Coś Ci się pomyliło ;)

ola_lusess

Na którejś stronie z serialami online, gdzie oglądałam i Ty pewnie też, są pomylone odcinki, właśnie ten ze śmiercią Walta i wieczorem panieńskim Cece jest umieszczony w pierwszym sezonie. -_-

ocenił(a) serial na 8
mosshart

Rzeczywiście, zamiast 20 odcinka pierwszego sezonu, był ten z drugiego, dlatego też wszystko mi się pomieszało... Przepraszam za zamieszanie i dziękuję za szybkie rozwiązanie tej kwestii ^^