PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620791}

Jess i chłopaki

New Girl
2011 - 2018
7,5 33 tys. ocen
7,5 10 1 33132
7,1 14 krytyków
Jess i chłopaki
powrót do forum serialu Jess i chłopaki

Romans

ocenił(a) serial na 9

Myślicie ,że Jess i Nick kiedyś się zejdą?

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

Zdecydowanie tak :)

ocenił(a) serial na 10
nina5121

mam nadzieję, uwielbiam ich <3

CzerwonyPazdziernik

muszą :PPP

ocenił(a) serial na 9
nunax4

Tylko jakoś długo im się schodzi ;(

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

A co z Schmidtem i Cece? Tak do siebie pasowali ;(

ocenił(a) serial na 9
nina5121

na 100% będą razem

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

mam nadzieję, chociaż na razie wydaje się, że ich wątek zakończony..

ocenił(a) serial na 10
CzerwonyPazdziernik

Z ich tempem zejdą się za jakieś 10 lat :-)

ocenił(a) serial na 6
CzerwonyPazdziernik

Nigdy nie widziałam "Przyjaciół", (kilka odcinków się chyba nie liczy), ale Nick i Jess nazwano już "nowymi Rossem i Rachel", a z tego co wiem, ci drudzy pod koniec się zeszli. Z Jess i Nickiem będzie tak samo.
Cece i Schmidt też powinni być razem, są świetni :)

ocenił(a) serial na 9
Gleek99

Ta ale 8 sezonów nakręcili zanim się spiknęli. Przyjaciele rządzą.

ocenił(a) serial na 6
Gleek99

to słabo, bo nie ma nawet ich co porównywać od "przyjaciół". "new girl" jest fajnym serialem, ale daaaaaleko daleko za "friends".

ocenił(a) serial na 6
ezz

Większość seriali komediowych obecnie czerpie inspiracje z "Przyjaciół". Pomarzyć można.

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

hmmm.... mam nadzieje :))))

CzerwonyPazdziernik

Liczę na to :)

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

Muszą, muszą :D są cudowni !! <3

weeroniikaa

Pewnie tak, wątpię, żeby tak całkowicie zakończyli już ten wątek.

ocenił(a) serial na 8
CzerwonyPazdziernik

to dość typowy amerykański serial, na pewno się zejdą, pytanie kiedy. Pomimo śmiesznych żartów serial jest dość schematyczny i na 90% skończy się ich związkiem. Mimo tego nadal będę oglądać, bo warto. ;)

CzerwonyPazdziernik

Z jednej strony aż się prosi o to bo są uroczy :) ale z drugiej czemu to ma się kończyć romansem? Lubię ich jako przyjaciół, ale jeśli ma już dojść do ich związku niech to się stanie w ostatnim odcinku, bo te momenty i chemia "przed" są o niebo lepsze niż te "po". Jim i Pam z "Biura" byli słodcy dopóki się nie zeszli, potem akcja już trochę siadła :/

ocenił(a) serial na 9
miki_cza

Może to będzie złe porównanie ale Monika i Chandler nie będąc razem też byli wspaniali ale, kiedy wreszcie się spiknęli po porostu byli wyczesani w kosmos :D

CzerwonyPazdziernik

Zgadzam się, uwielbiam Monikę i Chandlera! Ale ich związek rzeczywiście wynikł z przypadku, nie jestem tego pewna ale czytałam gdzieś, że scenarzyści wpadli na ten pomysł żeby podnieść oglądalność. Był to oczywiście świetny pomysł, ale nic wcześniej nie sugerowało potencjalnego związku tych dwojga (chociaż byli to moi ulubieni bohaterowie i ta myśl niejednokrotnie przychodziła mi do głowy :p).
Czasami napięcie jest lepsze, a związek Jess i Nicka mógłby zepsuć całą dynamikę serialu.

ocenił(a) serial na 9
miki_cza

Zawsze myślałam ,że ich związek był zaplanowany. A ja już nie mogę się doczekać aż Jess i Nick będą razem. :D