PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7812
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Żal mi tych wczesniejszych emocji jak wchodzilam na ta strone i moglam sie dowiedziec czegos ciekawego np.co bedzie w nastepnym odcinku,tego jak ewelinka tlumaczyla z hiszpanskiego odcinki.Teraz zadko tu zagladam ale szkoda mi.Kurde to dziwne...znamy sie tylko przez udezanie w klawiature...a czlowiek tak sie przywiazuje!Ja mam tyle szczescia,ze moge sobie ogladac smv na polsacie codziennie ale juz nie ide do kompa z takim zapalem zeby przeczytac cos nowego o nim tylko tak z czystego sentymntu.Pozdrawiam Was wszystkich goraco

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

angela mam to samo:) Do tej pory codziennie wqchodzę na forum. a smv nie oglądam bo i tak wiem co będzie. Ale mi ciebie i innych fanów smv też brakuje. Czasem tych kłótni też. pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

No ja dokladnie tak samo, codziennie tu jestem, ale znajduje pustke i cisze. To pewnie dlatego, ze duzo ludzi musialo zrezygnowac z smv ze wzgledu na pore emisji. Ja osobiscie tak, ale mam na plytkach ;p
Pozdrawiam wszystkich fanow i zachecam do odwiedzania forum, jak bede miala troche wolnego czasu to sprobuje cos wymyslic, aby ono odzylo.
Buziaki :*

Monia_41

ja rowniez mam takie odczucie! jak widzicie sporo wnioslam do tej strony ponad 150 punktow heh uwielbiam ten serial niestety nie moge ogladac powtorek polsatowskich ...
ludzie ktorzy skonczyli juz ogladac zapomnieli o forum :(
a wypowiadaja sie z zapytaniem o piosenke raz na tydzien tylko osoby ktore ogladaja ten serial pierwszy raz ..
bardzo szkoda tych wszytskich wrazen :)
chcialabym jeszce jakas taka telcie z facunod i natalia ..

ocenił(a) serial na 10
linds20

Nom ja tez bardzo bym chciala nowa telenowele, ta para gwarantuje sukces. Ale sos mi vida jest wyjatkowe prawie rok trwala emisja i prawie codziennie prowadzilismy rozne rozmowy na forum to bylo moje codzienne zajecie wpasc na forum, teraz tez jestem ale nie ma to juz tego uroku... niestety
Moze jakby puscili Zbuntowanego to nasza rodzinka by odzyla :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Dzieki za wypowiedzi!!Ja mysle,ze Argentynczycy nie sa glupi i zrobia jeszcze telonewele powiazujac zbuntowanego i smv i to by bylo dopiero ekstra zrobic cos 2w1.Co Wy na to???No oczywiscie zeby postai pierwszo planowe byly te same co w wyzej wymienionych telenowelach!!!

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

byłoby super! Constansa i Andrea w jednym serialu! No i znów zobaczyć wyczyny Debory:)

parmacki

haha juz se to wyobrazam hahhah xDxD i debi i taa ruda sluzaca (Lina) chyba dwa czubki haha xDxD

ocenił(a) serial na 10
linds20

Tak,tak,a w polskiej wersji obsadzimy(iwo,martin)Cezarego Pazure!!!!co Wy na to???

angela_polska

sorry ale w polsce taki super film nigdy nie powstanie:D bo to polska :D

ocenił(a) serial na 10
linds20

To trzeba zmobilizowac Argentyne zedy oni cos takiego wymyslili.Jak se naucze tego jezyka to do nich napisze:)