wyczytałam na oficjalnej stronie Natalii że 22 grudnia, mają puścić ostatni odcinek filmu. no wrescie . To chyba będzie 222 lub 223 odcienk, jeśli się nie mylę. Ciekawe jaki będzie koniec. To zostalo jeszcze 2 tyg.
sorki mialo, być że będzie nagrywany ostatni odcinek 22 grudnia. to puszzcony będzie zapewne koło stycznia.
ja tez czytalam i tez mi sie wydaje,ze ostatni odcinek maja nakrecic pod koniec grudnia.wydaje mi sie ze i w argentynie smv moze potrwac nawet do polowy lutego,bo musza miec jakis zapas czasowy do nakrecenia.nie zawsze przeciez moga sie wyrobic ze z djeciami w danym terminie.to jest moje zdanie.
A mi się wydaje, że skończą w styczniu. Z tego, co wyczytałam w necie, nie było dużego odstępu czasowego pomiędzy ostatnio kręconym odcinkiem a jego emisją w TV. Np. kiedy Facundo trafił do szpitala na zabieg i nie mógł kręcić scen, to serial nie był emitowany w piątki (zdarzyło się to chyba dwukrotnie). Kiedyś też opisywano jak kręcono jakiś odcinek i niedługo potem był już w tv.