Prosze podajcie nr odcinka w ktorym jose siedzi w celi, odwiedza go turca caluja sie, a pozniej gdy wychodzi ona mowi mu, ze jest mezczyzna jej zycia...a on prosi ja o reke. bylam pewna, zeto bylo w odcinku 188, ale niestety pomylilam sie, a 187 i 186 nie chca mi sie sciagnac...
heheheh, tyle sie naszukalam, ale powiem 148;p. ale setny polecam najbardziej, seks jose y turcu, a jaka pioseneczka ladna:))))
jose i turki dla nieznajacych hiszpanskiego;p sie tak naczytalam tych streszczen , ze juz gadam w tym jezyku;p a wlasnie jak ktos chce jakis odcinek przetlumaczyc na polski to sluze uprzejmie;)
Hehe też przejmuję słownictwo Debi i podobają mi się te wszystkie Turcu itp. w jej wykonaniu ;) A w oryginale wolę w sumie oglądać, bo szkolę język :) Szkoda tylko, że jakość tych odcinków jest słaba :(
tak niestety te odcinkii sa kapiaste, czasami mnie wkurza to, ze jak juz jest 100 procent, to sie okazuje, ze nie mozna otworzyc...wrrrrrrr, ale na szczescie znalazlam sposob i na to ;)
A skoro jesteś już tak daleko w tych odcinkach, może napiszesz, dlaczego Martu się żeni z Contu ;)??? Przeglądałam odc. 100 i tam ona go straszy, że mają się pobrać i już, ale nie rozumiem dlaczego :(???