PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Blagam!!

ocenił(a) serial na 10

Prosze podajcie nr odcinka w ktorym jose siedzi w celi, odwiedza go turca caluja sie, a pozniej gdy wychodzi ona mowi mu, ze jest mezczyzna jej zycia...a on prosi ja o reke. bylam pewna, zeto bylo w odcinku 188, ale niestety pomylilam sie, a 187 i 186 nie chca mi sie sciagnac...

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

juz sobie sama odpowiedzialam na to pytanie;p

ewelincia

Czyli? Napisz proszeeeee, ktory to odc. ;)

ocenił(a) serial na 10
Belanova

heheheh, tyle sie naszukalam, ale powiem 148;p. ale setny polecam najbardziej, seks jose y turcu, a jaka pioseneczka ladna:))))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

jose i turki dla nieznajacych hiszpanskiego;p sie tak naczytalam tych streszczen , ze juz gadam w tym jezyku;p a wlasnie jak ktos chce jakis odcinek przetlumaczyc na polski to sluze uprzejmie;)

ewelincia

Hehe też przejmuję słownictwo Debi i podobają mi się te wszystkie Turcu itp. w jej wykonaniu ;) A w oryginale wolę w sumie oglądać, bo szkolę język :) Szkoda tylko, że jakość tych odcinków jest słaba :(

ocenił(a) serial na 10
Belanova

tak niestety te odcinkii sa kapiaste, czasami mnie wkurza to, ze jak juz jest 100 procent, to sie okazuje, ze nie mozna otworzyc...wrrrrrrr, ale na szczescie znalazlam sposob i na to ;)

ewelincia

A skoro jesteś już tak daleko w tych odcinkach, może napiszesz, dlaczego Martu się żeni z Contu ;)??? Przeglądałam odc. 100 i tam ona go straszy, że mają się pobrać i już, ale nie rozumiem dlaczego :(???

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

dlatego sie z nia ozenil, zeby nie stracic dzieci,a le o co dokladnie chodzilo to nie wiem, bo nie moge znalezc tego odcinka w ktorym jest to wyjasnione.