PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

było wiele konfliktów o to, zeby nie reklamować stron for ani blogów. W tym temacie więc niech każdy reklamuje swoją stronkę lub forum!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

od razu reklamuje swoją stronkę: www.sosmivida.irv.pl

a forum www.smvtv4.fora.pl

ocenił(a) serial na 10
parmacki

koleś który najbardziej sie rzucał w związku z reklama blogu, sam zapodał taki temat... hmmm...brak słów...

ocenił(a) serial na 10
orange18

no właśnie dlatego, zeby nie było takich tekstów i kłótni po to jest ten temat!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

małe sprostowanie... nie miałam zamiaru sie kłócić, bo tak czy inaczej nie ma to żadnego sensu, po prostu napisałam co myslę na ten temat:) Peace... :)pozdrawiam

parmacki

o jaki lol!! zgadzam sie z orange18 tak sie darł a specjalnie taki temat zalozyl... :D:D ŻAŁOSNE!! reklama na całego...:/:/:/

ocenił(a) serial na 10
linds20

ok...myślcie tak...nie chciałem się reklamować. przykro mi ze to zostało tak odebrane:(

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Hejka :) jestem wielką fanką sos mi vida i wogule natali oreiro i facunda a oto mój blog www.zycie-natali.mylog.pl zapraszam serdecznie :) POZDRO !! :)

ocenił(a) serial na 10
Esperanza

żałosne! weszłam na Twojego bloga i przecież zerżnęłaś wszystko ze strony robikka ! naprawdę i jeszcze to reklamujesz... Ludzie! mało nam spamu??

ocenił(a) serial na 10
Agasia_3

tu cię zaskoczę....spytaj robika jak mi nie wierzysz. te piosenki na moim blogu były pierwsze, a dopiero później u robika.