PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

JAKIE NOSIŁA MONITA...WG. MNIE ŚWIETNIE WYKREOWALI TĘ POSTAĆ, NAWET JEŚLI CHODZI O UBRANIA, PONIEWAŻ BYŁA BARWNA BOHATERKĄ WESOŁĄ BARDZO PASOWAŁY DO NIEJ KOSTIUMY. POZA TYM, NAPRAWDE BYŁY ORYGINALNE I WRĘCZ FENOMENALNE, KTÓRY WG WAS NAJŁĄDNIEJSZY? MI SIE BARDZO PODOBAŁA JEJ ZIELONA SUKIENKA, DO TEGO KORALE I OBOWIĄZKOWY KWIATEK HEHE, CZEMU LUDZIE PO ULICACH TAK NEI CHODZĄ UBRANI? SWIAT BYŁ BY BARWNMIEJSZY I WESELSZY.. HAHA ZACZNIJMY TAK CHODZIĆ!! FACETOM ODRADZAM KWIATKI WE WŁOSACH I KORALE HEHE

stokrotna

Tak, jej stroje są bardzo kolorowe i zabawne. Najbardziej rozwalił mnie jej żółty beret i buty które miała w Las Lenias. Mi podobała sie jej czerwona sukienka.Korale u nas tez są modne :P:D

użytkownik usunięty
xdevil

Jak Coki miała występ w teatrzyku a potem zamkneli Monitę i Martina w więzieniu to Monita miała tę poworną różową sukienkę z jakimś dziwnym kapeluszem . Jak ja nie cierpię różowego. RRrrrrrr. Ale inne stroje były bardzo ładne.Racja! Fajnie by było gdyby wszyscy tak chodzili;]

ocenił(a) serial na 10
stokrotna

CHODZA TAK:p np ja się tak ubieram:) to styl a'la baby doll z lat80.:) ostatnio dośc modny:D

stokrotna

Moim zdaniem stroje są beznadziejne. Jakoś nie widziałam tak ubranych ludzi nacodzień :P. A to jest ta nowoczesna telenowela...