PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Constanza dowiaduje się, że Martin i Monita mają zamiar się pobrać i chce im w tym przeszkodzić.
Jose poznaje Clarę, młodą panią adwokat.
Terremoto Diaz szuka Komendanta Błyskawicy, bo chce z nim walczyć.
Debi porywa Rolando, aby nie ożenił się z Kimberley.
Jose z dziewczynami zatrudniają Clarę, aby pomogła im załatwić Mumię.
Quique obmyśla plan, żeby to Monita walczyła zamiast niego z Terremoto Diazem przebrana za Komendanta Błyskawicę. Martin nie ma zamiaru pozwolić Monicie na walkę z Terremoto [swoją drogą terremoto to po polsku trzęsienie ziemi ;)] i sam wychodzi na ring przebrany za Kom. Błyskawicę.
Clarze udaje się przekonać sędzinę, żeby Coni nie mogła się widywać z dziećmi [chyba o to chodzi ;)]
Rolando planuje się pozbyć Kimbu po ślubie.
Wraca jakaś Pochi, która ma komuś przekazać podejrzany pakunek. Jednak ścigany przez policję, chowa pakunek do torby Martina.
Debi pojawia się na ślubie cywilnym Kimbu z Rolu, by im przeszkodzić w zawarciu ślubu.
Clara i Jose całują się i widzi to Turca.
Martin z Monitą zostają aresztowani [pewnie za w/w pakunek]
Nieves wymaga na Pochi, by powiedział, że to ona włozyła pakunek [jak się okazuje z diamentami] do torby Martina.
Kimberley wychodzi w końcu za Rolando i wszyscy świętują w czynszówce.
Martin i Monita zostają uwolnieni.
Pochi zwiewa z posterunku i przebiera się za Quique. Constanza nie zauważa, ze to ktos przebrany za Quique i napastuje ja seksualnie.
Monita zostaje potrącona, traci przytomność i trafia do szpitala.
Martin odwiedza Monitę w szpitalu, oan nadal jest nieprzytomna i całą zabandażowana. Lekarze nie wiedzą, kiedy wydobrzeje. Miguel, Faluch o i Mumia obmyślają plan pozbycia się Monity. Idą do szpitala i podmieniają Monitą z jakąś inna zabandażowaną kobietą. Wsadzają Monitę do karetki, która odjeżdza nie wiadomo gdzie. Martin z Jose i Turca zdaja sobie sprawę, że to nie Monita leży w szpitalnym łóżku. TYmczasem Monita budzi się w jakimś zakonie, któego matka przełożona nie wydaje się osobą godną zaufania.

ocenił(a) serial na 10
Belanova

ehhhhhhh co za kapa.................... i jeszcze turca wrocila moja kochana i widziala ta scene;(, dziekujemy bardzo za opisik*:*:*:**:*:*:*:

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No szkoda Turci :(... Ale mam nadzieje, ze sie wyjasni wszystko :)

Monia_41

Swoją drogą po co oni przedłużają wszystko i wprowadzają nowe wątki. Kiedy Constanza wyskoczy, że jest w ciąży i że niby Martin jest ojcem??? W 300 odcinku ;P??

ocenił(a) serial na 10
Belanova

ja mysle, ze jeszcze z 20 nakreca przynajmniej...nie wiem dlaczego, no ale trudno.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

ale w sumie ona mu bedzie robila gorsze rzeczy, az mi czasem lezka poleciala, bo tak mi bylo przykro...biedny jose...biedna turca teraz.

ewelincia

A co ona mu takiego robiła??? Bo nie jestem na bieżąco z ich wątkiem.

ocenił(a) serial na 10
Belanova

byla z nim, a gdy pierwszy raz wyjechala krecic film, niespodziewanie wrocila, on sie strasznie cieszyl, niby wszystko bylo spoko, tylko on w ten sam dzien ja zobaczyl jak sie caluje z rezyserem... albo umaiala sie z wieloma facetami, a on musial to znosic, wciaz ja kochal, onba jego tesh, ale twierdzila co chwile ze nie moga byc razem... chociaz on swiety nie jest, calowal sie z fabiana, sofia, taka baba, a teraz nastepna... ehhhh. w sumie turquesa juz 2 razy powiedziala swoim facetom, ze kocha kogos innego, czyli jose i zostawiala ich, wiec sa obydwoje zwariowani.