PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Co wy na to?

ocenił(a) serial na 10

Co wy na to gdyby zrobili polską wersję jesteś moim życiem? taki polski serial? Wiem już, kto mógłby zagrać Monitę i Martina, a mianowice byłby to Paweł Deląg i Katarzyna Cichopek. a wy co sądzicie... mógłby być taki serial?

ocenił(a) serial na 10
parmacki

obsada mi sie nie podoba;p
He he

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Nie moge zniesc Cichopek, tylko nie ona ;p

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

ok ale sam pomysł na taki serial...obsada się nie liczy:D??

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Pomysl fajny, ale telenowele maja swoj urok miedzy innymi dlatego, ze sa z Argentyny, Brazylii czy Meksyku, nie wiem czy w Polsce udalo by soe zdrobic tak fajny serial.
Telenowele strasznie roznia sie od polskich seriali, ale pomysl fajny :D

parmacki

uwazam ze po piersze obsada blee:D a po drugie mimo iz pomysl fajny i tak sie nie uda gdyz popieram zdanie wyzej telenowele argentynskie itp sa inne i zawsze maja swoj nietypowy urok:)w polsce nie ma zadnej fajnej telenoweli.. wezmy np m jak milosc czy na wspolnej bo to najpopularniejsze seriale nie iwem czy telnowela mzna to nazwac po prostu sa zwyklymi filmami o codziennym zyciu a nie wymyslone historie milosne jak w telenwelach brazylijskich!:))

ocenił(a) serial na 10
linds20

no ale była taka telenowela adam i ewa i to była tylko ich historia! wedłyug mnie było super!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

w polsce niestety nie ma szans te argebtyńskie maja swój niepowtarzalny urok i humor^^ ja z resztą nie przepadam za polskimi aktorami a Oreike i Arane baaaaaaardzo lubę^^ mi wystarczy jeszcze kilka telci z ich udziałem do szczęścia^^

ocenił(a) serial na 10
Agasia_3

no skoro tak...ale mogliby by spróbować np 2 odcinki pilotażowe. moze by sie ludziom spodobało!

ocenił(a) serial na 9
parmacki

uważam, że ludziom taki serialik mógłby się spodobać. Ja jako głównych aktorów obstawiłabym za polską Monitę Agnieszkę Dygant, polskim Martinem mógłby zostać Paweł Małaszyński.

ocenił(a) serial na 10
beatka_11

no napewno lepsza obsada, niz ją podałem. dygantowa bardzo podobna do mono i umie grać takie"idiotki"(Mariolka w nadobre i na zle). No a małaszyński tez ma taki zarost jak facu! fajny byłby taki serial!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Jak słysze Malaszynski to mmm...super facet;)

parmacki

A może Wesołowski i Bujakiewicz ?

Tez by sie nadawali :) Tak mi sie widaje przynajmniej :)

ocenił(a) serial na 10
gosia_ns

raczej nie...dygantowa jest kolorem wlosów do mono a małaszynski zarostem do Quesady

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10

nie przejmujmy się tą szmatą, jego posty się nie liczą

parmacki

Polsce nigdy sie nie uda zrobic takiej telenoweli.. Z reszta takowa nigdy nie powstala, to czemu mialoby sie to zmienic.. Polscy producenci tworza seriale ciagnace sie Bog wie ile, opowiadajace o zwyklym, szarym, codziennym zyciu ludzi.. Czasami bohatera, jak to jest w 'magdzie m (tfu)'.. Nigdy nie udaloby nam sie oddac tej mentalnosci.. Zostawmy telenowele Argentynie, to nie nasza dzialka - z pewnoscia bylaby to porazka

polaczka

było bu cool, szkoda tylko że w polsce takie cos nie przejdzie, ja obstawila bym:
monita- agnieszka dygant
martin- borys szyc lub piotr adamczyk, lub marcina bosaka
turka-agnieszka włodarczyk, lub dorota robaczeska
constansa- marta walesiak
kike- cezaty pazura, paweł wawrzyniak
nievs- katarzyna figura
kimberli- ignaczewska
alfredo- cezary pazura
rosa- teresa lipowska
debi- katarzyna anna małolepsza
mersedes-dominika lakomska

alskan

Obsada z Magdy M. <za krótki> <za krótki>

ocenił(a) serial na 9
alskan

zgadzam się z twoją obsadą jest fajna. Tylko za Martina dałabym właśnie tak jak wspominałam Małaszyńskiego, byłby świetny do tej roli, tak jak Dygant grająca Monitę. Uważam że Bosak byłby świetnym Rolando.

ocenił(a) serial na 10
beatka_11

zgadzam się.bosak jako rolando. popieram! ale w polsce nie ma f1, więc trzeba by zmienić dyscyplinę. hmm...może żużel?

ocenił(a) serial na 10
parmacki

czytałem wasze posty jeszcze raz i chyba racxjja, argentynskie brazyliskie i meksykjańskie teleonwele mają taki jakiiś swój nastrój i czar, w polsce by nie wyszło to...

ocenił(a) serial na 9
parmacki

To by byla tragedia, aktorzy obrzydziliby mi moj ulubiony film;]

parmacki

Wtedy bym nie oglądała tego serialu bo nie nawidze Cichopek,Więc nie ma mowy!!!!!!!!!!!!!!!!!Każdy by tak odpowiedział wiesz