Siemka! Mam pytanko... na stronce robika jest specjalna podstrona poswiecona ostetniemu odcinkowi SMV, wiele wywiadow i tym co sie dzieje z aktorami po kreceniu soska. Jest tam tez galeria fotek z odcinka 230, znalazlo sie tam kilka zblizen tych zdjec ktore byly pokazane na poczatku ujecia kiolkanascie lat pozniej.... na jedenym z nich jest slub Laury i Tonego, Monita ma wtedy brzuszek. I to mnie zastanawia- w pierwszej ciazy byc nie mogła gdyz wtedy Laura miała 15 lat i nie mogła wziasc slubu: w drugiej? hmmmm czyzby tak długo Laura i Tony zwlekali ze slubem? Co wy o tym sadzicie? A do tego drugie foto- gdzie jest spora gromadka dzieci, chyba z 6? Moze to dzieci Monity, Constanzy, Turki, Laury i Debory? Ciekawi mnie to, fajnie by było obejrzec malutka glupiutka Debore albo zarosnietego mini Jose :)
Te fotki byly w ost odc, ale doslownie fotki, pod koniec bylo pokazanie zblizenie na te zdjecia, staly w domu Mono i Martina.
tak tak, to wiem ze byly w sypilani Martina i Monity ale czy ktos sie przygladał im dokładnie i czy wiecie co jest na 2 z nich :)
Co do slubu zgodze sie z Toba, raczej to bylo podczas 2 ciazy. A co do tego grupowego to pamietam, ze bylo w czynszowce, raczej takie zbiorowe.
Czyli jedan zwlekali ze slubem sporo czasu, no chyba z 15 lat!!! Laura wtedy mogła miec 29 lat a Tony ponad 30.... szkoda ze te watki juz nie byly rozwiniete lub przymajmniej nie pokazali sceny po kilkunastu latach
No zgadzam sie uwazam, ze za bardzo sie rozdpedzili w ost odc, wszystko dzialo sie za szybko. A takiemu serialowi nalezalo sie dokladniejsze zakonczenie.
Zgadzam się z Tobą, że zdjęcie ze ślubu Laury i Toniego jest zrobione podczas drugiej ciąży Monity, ale te zbiorowe tłumaczyłabym inaczej.Na zdjęciu są wszystkie dzieci Monity i Martina, te adoptowane i własne.
Przecież gdy Monita leży na łóżku, to pyta Martina:"znów kłociłeś się z dziećmi", a on odpowiada, że z Isabel, na co Monita stwierdza , że Isabel jest najgorszym z ich dzieci. Ja uważam, że Martin i Monita mają czworo własnych dzieci i piate w drodze.Przeciez planowali, że będą mieli siedmioro, więc to jeszce nie koniec, tylko film w złym momencie zakończyli.:)
No ciekawe to jest co napisałas Jill :) Co na to inni fani serialu? Ja bym sie tez z tym zgodziła, ale bede czuc niedosyt ze serial skonczył sie tak a nie inaczej, mogli jescze dograc z 5 odcinkow i pokazac jak sobie zyja po 15 latach Alfredo z Mercedes, Debi z Rolu czy inne pary, no i pokazac te wszystkie dzieciaki :) No ale teraz to juz "musztarda po obiedzie"