PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Siemka! Mam pytanko... na stronce robika jest specjalna podstrona poswiecona ostetniemu odcinkowi SMV, wiele wywiadow i tym co sie dzieje z aktorami po kreceniu soska. Jest tam tez galeria fotek z odcinka 230, znalazlo sie tam kilka zblizen tych zdjec ktore byly pokazane na poczatku ujecia kiolkanascie lat pozniej.... na jedenym z nich jest slub Laury i Tonego, Monita ma wtedy brzuszek. I to mnie zastanawia- w pierwszej ciazy byc nie mogła gdyz wtedy Laura miała 15 lat i nie mogła wziasc slubu: w drugiej? hmmmm czyzby tak długo Laura i Tony zwlekali ze slubem? Co wy o tym sadzicie? A do tego drugie foto- gdzie jest spora gromadka dzieci, chyba z 6? Moze to dzieci Monity, Constanzy, Turki, Laury i Debory? Ciekawi mnie to, fajnie by było obejrzec malutka glupiutka Debore albo zarosnietego mini Jose :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

Te fotki byly w ost odc, ale doslownie fotki, pod koniec bylo pokazanie zblizenie na te zdjecia, staly w domu Mono i Martina.

Monia_41

tak tak, to wiem ze byly w sypilani Martina i Monity ale czy ktos sie przygladał im dokładnie i czy wiecie co jest na 2 z nich :)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

Co do slubu zgodze sie z Toba, raczej to bylo podczas 2 ciazy. A co do tego grupowego to pamietam, ze bylo w czynszowce, raczej takie zbiorowe.

Monia_41

Czyli jedan zwlekali ze slubem sporo czasu, no chyba z 15 lat!!! Laura wtedy mogła miec 29 lat a Tony ponad 30.... szkoda ze te watki juz nie byly rozwiniete lub przymajmniej nie pokazali sceny po kilkunastu latach

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

No zgadzam sie uwazam, ze za bardzo sie rozdpedzili w ost odc, wszystko dzialo sie za szybko. A takiemu serialowi nalezalo sie dokladniejsze zakonczenie.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

a mogłabym adresik? =) jestem ciekawa jak to wygląda :)

ocenił(a) serial na 10
ania_5533

www.sosmivida.glt.pl wejdz w galerie i w ostatni odc :)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Zgadzam się z Tobą, że zdjęcie ze ślubu Laury i Toniego jest zrobione podczas drugiej ciąży Monity, ale te zbiorowe tłumaczyłabym inaczej.Na zdjęciu są wszystkie dzieci Monity i Martina, te adoptowane i własne.
Przecież gdy Monita leży na łóżku, to pyta Martina:"znów kłociłeś się z dziećmi", a on odpowiada, że z Isabel, na co Monita stwierdza , że Isabel jest najgorszym z ich dzieci. Ja uważam, że Martin i Monita mają czworo własnych dzieci i piate w drodze.Przeciez planowali, że będą mieli siedmioro, więc to jeszce nie koniec, tylko film w złym momencie zakończyli.:)

jill_5

No ciekawe to jest co napisałas Jill :) Co na to inni fani serialu? Ja bym sie tez z tym zgodziła, ale bede czuc niedosyt ze serial skonczył sie tak a nie inaczej, mogli jescze dograc z 5 odcinkow i pokazac jak sobie zyja po 15 latach Alfredo z Mercedes, Debi z Rolu czy inne pary, no i pokazac te wszystkie dzieciaki :) No ale teraz to juz "musztarda po obiedzie"