PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Witam czy ktos moze mi powiedziec kiedy bedzie 4 płyta natali oreiro na rynku w polsce bo słyszałam ze ma bydz w grudniu ale jej niema wiec moze ktos zna dokładną datę jej peremiery w polsce ?? Prosze o pomoc !!

ocenił(a) serial na 10
Esperanza

Z tego co patrzylam po stronkach nie ma zadnej nowej plyty, ale moge sie mylic. Wiem, ze Natalia wypuscila nowa piosenke 'esclava' ale o plycie nic nie slyszalam. Masz jakiegos linka?

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Długo oczekiwany album Natalii Oreiro ujrzy światło dzienne już w tym roku. Producentem płyty jest Ricardo Mollo lider argentyńskiej grupy Dividados, a prywatnie mąż Natalii. Naty niechętnie obecnie mówi o nowym albumie gdyż płyta jest jeszcze w fazie nagrań - a jak podkreśliła gwiazda lubi się pochwalić czymś co jest w całości ukończone. Jednak specjalnie dla Was uchylamy rąbka tajemnicy odnośnie nowej płyty gwiazdy. Natalia już w 2005 roku nagrała utwór 'No Me Mires Mas' z repertuaru Argentyńskiej śpiewaczki Lolity Torres (matka słynnego aktora i piosenkarza Diego Torresa). Utwór miał swoją premierę w Rosyjskiej produkcji z udziałem Oreiro 16 odcinkowym serialu 'W rytmie tanga', który swą premierę miał w Rosji w roku 2006. Gwiazda potwierdziła, że nie wyobraża sobie by na nowym albumie zabrakło właśnie tego nagrania. Nowy album ma być bardziej spokojniejszy i bardziej osobisty w porównaniu z dotychczasowymi dokonaniami - mówi Natalia w wywiadzie. Argentyńscy fani już najprawdopodobniej pod koniec czerwca będą mogli cieszyć się nowym wydawnictwem gwiazdy - mówi wieloletni przyjaciel Natalii.
( to tekst z stronki www.nataliaoreiro.pl) i jeszcze jeden fragemnt:

Po roku natężonej pracy na planie serialu 'Jesteś moim życiem' (Sos mi Vida) Natalia Oreiro zdecydowała się poświęcić nadchodzący rok na projekty kinowe oraz wydanie czwartej płyty.

( i jeszcze czytałam gdziesz na jakiejs stronce ze płyta miała sie ukazac w grydniu 2007 roku ale premiere przesunieto ( niestety niepodano na kiedy )tylko teraz niepamietam na jakiej stronce )

ocenił(a) serial na 10
Esperanza

Hmm nie wiem, ale bede szukac jak cos znajde to napisze. A tak w ogole dzieki za info bo czekalam na nastepna plytke natalii :)