PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

I kolejny bohater pogmatwa losy Mono i Martina:( Teraz tak szczerze to wydaje mi się, że gdyby było 180 odcinków byłoby spoko. a te to już takie jakby naciągane. mimo wszystko lubię ten serial. a wam jak się wydaje? czy jakby było 180 odcinków to by wystarczyło?

parmacki

po pierwsze nic nie pogmatwa ich losow bo juz wponiedzialek sie pogodza ;P a im wiecej odicnkow tym lepiej zbuntowany aniol mial 279 a i tak bylo szkoda jak sie skonczyl.. ;)) ale to moje zdanie... pozdross

linds20

sorry mialo byz ze zbuntowany mial 270 zle kliknelam ;)))))))))))

linds20

sorry mialo byc ze zbuntowany mial 270 zle kliknelam ;)))))))))))

parmacki

szczerze mowiac, mi serial najbardziej podobal sie zanim Monita i Martin zaczeli juz oficjalnie ze soba chodzic i planowac slub, wtedy bylo najsmieszniej i bardzo romantycznie, te wszystkie ich podchody,ukrywanie uczuc, gra slow i cial, niedopowiedzenia itd. Ja rowniez uwazam ze obecnie zbyt wiele wątkow sie powtarza i serial troszke ciagnie sie.

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Mi sie i tak podoba ten serial i staram sie nie przegapic ani jednego..ale żeczywiscie na poczatku bylo smieszniej i bylo wiecej "intymnych"momentow z Martinem i Monita a teraz jest najwiecej roznych intryg itp i dlatego malo jest scen romantycznych.. ale i tak koffam ten serialik^^ ;DD