PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Kto ogląda???????!!

ocenił(a) serial na 6

Czytam sobie własnie o tym serialu ze na węgrzech w pierwszych dniach emisji miał milionową publiczność, na ukrainie był na drugim miejscu oglądalności i sie zastanwiam ile osób ogląda go u nas i dlaczego. Ja oglądam ze względu na obsde która polubiłam w innej telenoweli(kazdy wie w jakiej) ale wątpie zeby jakis argentynski serial podbił Polske tak bardzo jak zbuntowany...wtedy to było ostro wszytskie kumplele z klasy miały zeszyciki ze zdjęciami Natalii i jej płyty albo kasety a jak któras nie obejrzała odcinka zbuntowanego to były mega relacje, ale to raczej na bank nie wróci...NO ALE JESLI OGLĄDACIE TO SIE WPISZCIE ZOBACZYMY ILE NAS JEST

Umi

Ja oglądam czasem. Sądze, że w Polsce "Sos Mi Vida" ma pół milionową oglądalność ;-D

ocenił(a) serial na 10
megan1300

Ja również oglądam, z kilku powodów. Głównym jest oczywiście obsada :) Poza tym po przeczytaniu informacji, że w Argentynie, już po kilku odcinkach stał się hitem, nie mogłam nie obejrzeć :) Mam nadzieję, że tak jak Zbuntowany..., Jesteś moim życiem też zgromadzi przed telewizorami tyle osób :)
Teraz nareszcie mogę oglądać ten serial po polsku [do tej pory obejrzałam prawie 150 (w poniedz. 4.09 jest właśnie 150 odcinek) odcinków po hiszpańsku, ale mi to nie przeszkada] :) Co prawda lektora mogliby zmienić, ale to już szczegół :)

Umi

film jest świetny ,zabawny ,oczywiscie to tez zasługa naszych gwiazdek Natali i facundo.czytałam ze oni dalej ten serial kręcą i narazie bedzie 180 odcinków ciekawe co dalej.

ocenił(a) serial na 8
Umi

ja ogladam!!!
serial jest świetny [ale był by lepszy-gdyby nie lektor]

ocenił(a) serial na 10
Umi

Wydaje mi się, że serial ten nie będzie miał takiej oglądalności jak Zbuntowany Anioł z jednego powodu. Nie wszyscy posiadają TV4, więc nie wszyscy, którzy chca moga go ogladać. Ja na szczęście mogę :)

ocenił(a) serial na 10
Umi

oglądam,oczywiście że oglądam .Chociaż jest to dla mnie niemałe wyzwanie bo TV4 mi śnieży i słyszę co 3 zdanie ;( ale jestem twarda i się nie poddaję :D.

ocenił(a) serial na 10
googa

To tak jak u mnie [TV4 odmawia mi posłuszeństwa] :| Na szczęście ratuje mnie mój brat i użycza mi telewizora na tą godzinę ;)