PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Jakie najzabawniejsze dialogi wam się podobają?Mi ten"Quicke się wykąpał",a monita "niesamowite!"

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Mi te miedzy innymi :
Lalo: Jakie cycki...
Debu: Turcu daj mi je
lalo: Chce te cycki, daj mi je, daj jednego dla mnie i drugiego dla niej (dla Debi) ;p
Kike:
Yo yo yo no hice nada : ja, ja nie zrobilem nic;pp
Debu: Tres cosas :) Trzy rzeczy:)
No i najlepsze:
Nieves: JESUS ME FAVOREZKA!!!!!:)))
Rolu: Ja moge wyjac swoje szkla kontaktowe jak wroce do domu, a Ty ?? Ty nie mozesz wyjac swojego mózgu:))

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Jeszcze mi sie przypomniala jedna scena:
Odcinek 65, gdy dzieci nocowaly u Mono
Jose w reczniku
Debi:On jest prawie nagi i sutki mu stoja, ma mokrą rękę , z kazdym dniem jest ładniejszy, Turce oczy wylaza z orbit
Turca: Dosyc:P
Debu: Spojrz na te sutki ( i dotyka Josesito)
Turca: Zabierz rekę:P
Debu: No co, jestem jego ciotka;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Mi podobala sie rozmowa Martina z Debu, jak szukal Rolanda po tym jak rozwalil jemu bryke.
- Czesc Debu...
- Ja tez cie kocham
- Jest u ciebie Rolando
- Tak Rolu... ;p

Albo jak w 104 odc mumia przyszla zalamana do Debu:
Debu: Contu co ci jest?
Contu: Jestem zalamana
D:Jak cie mam pocieszyc?
C:Kupmy popcorn i ogladnijmy filmy.
D:Nie moge mam randke, ale sama sobie ogladnij od razu zrobi ci sie lzej. Ja wtedy napisze smsa od Debory do Contu: "Contu jak sie masz"?
C:Zle
D:Ale nie odpisuj, nie chce zebys przeszkadzala mi w randce. ;p

parmacki

hey nie pamietam jak dokladnie to szlo ale contu gadala z martinem zaczela ryczec i gryzc reke a on do niej : "conny nie gryz reki, przestan nie jestesmy dziecmi.." :D:D a ta reke se gryzla hahha

ocenił(a) serial na 10
linds20

Albo to: pocałowała alfredo a omn speszony jade do banku a ona geniusz...prosto do banku hhahaha

ocenił(a) serial na 10
parmacki

i jeszcze sobie przypomniałem: turca do monity: dlaczego jesteś z Quike? Rzuć tego pokemona.heheheh

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Ja tesh sobie przypomnialam razem z Monia :
Nieves w czasie kolacji z Monita i Kike do kikuta:
- no zjedz salatke syneczku, zebys zrobil kupke :|

Mumia do Debi:-Slyszlaas jak mnie nazywaja???? Mumia!!
Debi:- To juz masz nick na czata. Mumia42

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

no i jeszce dobre śa tkesty constatnsy:

Quike: Chce cię teraz...
Contu: och...enrique. Jestem zaręczona.
Q; ale się napaliłaś
C: Ach...Enrique weź mnie teraz!!
I tej jej ruchy jak się na ścianę rzuca...hihihi

parmacki

moim zdaniem w każdym odcinku znajdzie się jakiś dobry tekst;] i myslę,że serial stoi naprawdę na niezłym poziomie jesli chodzi o dowcip,dialogi i gagi!!dla mnie bohaterowie ktorych sam widok i ruchy doprowadzają do smiechu to Debi(szczegolnie w duecie z Lalo), Kike i Constansa. ona jest niby czarnym charakterem,ale jej "gordoooo,gordoooo" albo "no....,enrique...no....no me toces....." (i sciana obowiązkowo!!!:) to już prawie klasyka!:)
ok,umówmy się,to jest telenowela wiec raczej kategoria "D" ale jak dla mnie bomba!!:p

kalela

ja nigdy nie zapomnę gadki Jose i Tony'ego jak szli ratowac tą koleżankę Laury(nie pamiętam jak jej tam było):
Tony: Jose nie idżmy tam, oni nas zabiją
Jose: zamknij się
Tony: ale oni mają noże elektryczne(czy jakieś tam nie pamiętam dokładnie). zabiją nas
Jose: skąd wiesz?
Tony: wyobrażam sobie
buaha:D ale ten Tony jest przybity:D

ocenił(a) serial na 10
hakunamatata

albo najlepsze jest tez to jak tony z jose biją sie po twarzy albo tez jak tony mówił na jose jasnkiniowiec:D:D

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

Mnie jeszcze jedno zaciekawilo w tym filmie, mianowicie reklama. U nas nie jest tak widoczna, bo mamy uciete reklamy sponsorow;p, ale np. smiac mi sie chce kiedy na ulicy jest rozmowa, a za plecami postaci przejezdza autobus: FRAVEGA ;p , pozatym w ogole rekwizyty w filmie: czeki bankowe Macro czy tam Marko, batoniki ktore zajada Merchu, koperty;p to produkty sponsorow, a pozatym niedlugo Jose zaprosi Turce na film do kina Romeo i Julia, w ktorym sam gra Romea;p. a Turca z kolei po dwusetnym odcinku zareklamuje w rozmowie z Jose nowa produkcje stacji w ktorej puszczano smv w arg. Mujeres asesinas;) Tylko, ze akurat ta Pani tam nie gra;). Na poczatku te reklamy wydaly mi sie zlym pomyslem, bo przypominaja, ze to tylko historia na niby, ale teraz mnie to bawi;)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Masz racje .
A cikawe co produkuje Fravega. Kiedyś Debi i contu były na zakupach i położyły na stół małe reklamóweczki z napisem Fravega. Można podejrzewać, że to firma kosmetyczna. Ale, jak idą ulcia i duży bus z napisem Fravega przejżedża to wątpie czy to firma kosmetyczna a nie np. meblowa.

Może też być tak, ze to firma no np. meblowa a małe reklamóweczki zrobiły by była większa reklama

ocenił(a) serial na 10
parmacki

I jeszcze jedno:

Jak jest piosenka tytułowa i są napisy z tej zcynszóki, że tam Mercedes macha ręka, Monita upuszcza doniczke z kwiatkiem to też nagle wyskakuje napis Fravega co uważam za przesade. I dziwne, że tylko Fravege tak reklamują.

Scofield

wracając do dialogów...dziś w powtórce był dobry tekst ,Turca do Kike:zgubiłeś ostani neuron??
albo Tony który zemdlał na widok wielkiego pluszowego "skrzata"
Laura: Jose, Tony zemdlał,pomozmy mu!
jose:dobra,jutro. i do Rosy:Rosa,spójrz na wnuka!
:)))))) uwielbiam ten serial!!

ocenił(a) serial na 10
kalela

no ten odcinek z tym skrzatem był dobry i z tym neuronem

ocenił(a) serial na 10
kalela

"Rosa, spójrz na wnuka!" - po prostu boskieeeeee:):):):):)

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Uwielbiam tę scene w której Turca mówi do Debi: "Twoja głupota jest wrodzona czy nabyta?" a debu: "Poproszę o inny zestaw pytań!" polewam :)

parmacki

mnie rozbroiło w tym odcinku co Martin miał amnezję jak se siedział na kanapie a salonie, nagle przycjodzi Jose, Martin na niego spojrzał i pyta: Kudłaty?? myślałam że tam się zbrechtam normalnie

ocenił(a) serial na 10
hakunamatata

no to było świetne:):)<za krotki>...............

paulina_014

hehe mi tez to sie bardz brdzo podobało.wogóle scenariusz jest swietnie ułozony,jest cos romantycznego,smiesznego,powaznego itd.jeszcze fajne sa scenki jak kike i turka sie kłuca ona zawsze mówi na niego POCKEMON!!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

jeśli dobrze sobie przypominam to turca na kike mówiła też chyba tamagotchi czy jakoś tak :)

agaatkaaa14

moze i tamagotchi ale cos o pockemonie tez było.

agusia53

niewiem jak to dokladni bylo wiec przepraszam za jakiekolwiek pomylki.
Mercedes do debi: Debi nie mow juz do mnie Parwatti!!
D: dobrze Parwatti . :P
lol debi jet nie ziemska :P

ina_chan

ja tez lubie debi i jej nieziemskie odzywki.najlepsze jest to ze ona nie umie trzymac jezyka za zebami zaraz musi wszystko wypaplac,ale ma tez to swoje dobre strony ci nie??:)))

ocenił(a) serial na 10
agusia53

Ja pamietam akcje jak Debu klocila sie z Mercedes i wypalila do niej: "Idz do diabla a jak tam bedzie zamkniete to jeszcze dalej :D

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Rolu do Debi:
R:Co jest poczwarko?
D:Nazywasz mnie tak bo wiesz że zamienię się w motyla :x
... ależ oni są zabawni hehehe...

parmacki

Mnie sie tez podobal tekscik w wykonaniu ......... oczywiscie Debu :) Nie wiem jak to szlo dokladnie ale wtedy jak Debu i Turka siedzialy w barze spogladajac na tego perkusiste, wtedu Debu do Turki "Nie wychodz jeszcze, po pomysle ze wyszlas........" ;)

ocenił(a) serial na 10
stokrotka413

mieszkanie debi puk,puk
Debi otwiera drzwi:kto tam
wchodzi constansa, debi zamyka drzwi i mówi: już otwieram.

Pochita:nie chce iść do Martina, znów będę go podrywać, a nie chce żeby monita wydrapała mi oczy
Debi:jak wydrapie ci oczy, nie będziesz nic widziała, no chyba że coś wykombinujesz.:D

Ślub Debi i rolu. rolu upadł jak Kuka rzuciła w niego ryżem
Debi:jestem wdową
rolu spadł w szpitalu ze schodów
Debi: zostałam wdową już drugi raz

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Debi:Rolu,kocham cię!
Rolando: ja ciebie też ale tylko troszkę
Debi: tylko troszkę?wiesz niektórzy uważają że to malo, ale dla mnie to dużo
:d

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Mnie rozbroiła Debi:
Puk puk
Debi otwiera drzwi i wchodzi Contu przebrana za faceta
-Pan od kablówki?<zaczyna paplać i sie odwraca>
Contu zdejmuje przebranie
-O Contu!Nie zauważyłam jak weszłaś...Przed chwila był tu pan od kablówki-

Albo Mono i Martin sie kłócą:
-Constanza nie jest zła-
-Jasne!Świeta Mumia z Kalkuty!-

To mnie rozbroiło.

ocenił(a) serial na 10
juzol_G

Oczywiście :
Nieves : JESUS ME FAVOREZKA
Debi : Te PPlotta todo xD
i lubie to wszystko co mówi Constanza do Debi: że nie ma mózgu itd xD i jeszcze:
Monita : Mumia wyszła z grobowca xD i te inne takie i jeszcze
Dialog Nieves i Tony'ego :
Tony : A i jeszcze babcia prosiła o oddanie formy do ciasta.
Nieves : Yyyy... Formę do ciasta? .. nie mam.
Tony: Jak to ?
Nieves: Qique ją zjadł.
Jose: Zjadł FORME DO CIASTA?!
Nieves: Qique jak jest głodny to je wszystko co ma przed nosem .
hihi xD

ocenił(a) serial na 10
ania_5533

hihi wogóle lubiłam też te odzywki:
Do monity --> czyli małpa , oorangutan, małpiszon xD
Do Qiqe lubiłam najbardziej --> pokemon, i tamagothi <hahaha>
i lubiłam też jak Turca mówiła przezwiska do Nieves --> Czarownica itp
a najlepsze to było jak dzieci martina spali u monity. to wedy Turca straszyła Coki że nieves to czarownica <haha>

ania_5533

tam zawsze sa jakieś zajebiste teksty :D !!
Pokemon, małpiszon,św.mumia z kalkuty.. the best! :)
Lubie tez jak się Tony z José :D
Albo jak TurCA I mONITA udawały że nie widzą Qiqe... :D
śmiechawa jak nie wiem.. :P