PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Niesmak

ocenił(a) serial na 8

Pamiętam to ;P Już dawno temu oglądałam : )) Kochałam to ;** I nadal mam miłe wspomnienia ; )) Ale niestety wszystko zepsuło "Prosto w serce", marna podróbka całkowicie nieudana.... Szkoda, że pozostał taki niesmak

ocenił(a) serial na 8
KissTell

o cholera... faktycznie niesamowicie podobne.... że też wcześniej nie zauważyłam podobieństwa. Trzeba odświeżyć pamieć chyba ^^ ale faktycznie... gdzie tam naszym aktorom do takich seriali.

alex_68

orginał jest o wiele lepszy :)

KissTell

hej, po obejrzeniu, całkowicie z nudów, jednego odcinka 'prosto w serce' od razu zauważyłam, że to mistyfikacja 'sos mi vida'. Oryginał miał swój klimat, był fajny i wciągający, a nasz polski serial nie potrafi tego oddać. (to opinia po obejrzeniu paru odcinków, nie opieram się tylko na jednym). Film jest dla mnie za sztywny,albo trafiłam na takie sceny. Ale nie mam nic do osób, które go lubią. Po prostu wole pierwotną wersję:) Generalnie mam jakiś niesmak do polskich filmów, jedyny który obejrzałam(online) to polska "brzydula'' i stwierdzam, że stoi na równi z hszpańską betty-a nawet jest ciut fajniejsza. pozdro

ocenił(a) serial na 10
magda21

Popieram wasze opinie sos mi vida jest o wiele lepsze .Może wiecie kiedy będzie w telewizji , albo czy wgle to jeszcze kiedyś puszcza ?

silver2285

było na tv4 i chyba na polsacie a teraz to podejrzewam, że juz nie puszcza bo nadchodzą zupełnie nowe produkcje. Ale zawsze możesz obejrzeć online. Ja oglądałam połowe w tv a połowę w necie(ale dawno to było i nie potrafię podac strony). Obecnie oglądam hiszpańskie filmy na stronie dailymotion.com/pl jednak nie ma tu Sos mi vida bo szukałam.

ocenił(a) serial na 10
magda21

aha ja ogladam na iiTV taka strona moze nie znasz tam jest duzo roznych seriali ale sos mi vida tylko do 88 odcinka , ja obejrzałam juz wszystkie odcinki kilka razy ale wole w telewizji przynajmniej sie nie zacina :p

ocenił(a) serial na 10
KissTell

ja nawet nie zaczęłam oglądać Prosto w serce. Wystarczyło że przeczytałam reklamę, od razu wiedziałam że to podróbka Sos Mi Vida. A że podróbek nienawidzę to unikałam tego serialu jak tylko się dało. Może ze 2-3 razy ciekawość wzięła górę i spróbowałam to obejrzeć... niestety, potwierdziło się tylko to co myślałam o tym serialu - marna, nieudana podróbka. ŻAL!!! Ale cóż, widocznie Polakom brak pomysłów na seriale. Najprościej zrobić nieudaną kopię serialu zagranicznego ;/

ocenił(a) serial na 9
KissTell

teraz, kończąc sos mi vida mogę stwierdzić, że prosto w serce w 70 procentach nie zgadza się z pierwowzorem, nie, po prostu nie, ten polski to zupełnie inny serial, nie mówię , że nie fajny , bo oglądałam, całkiem udana polska produkcja, w porównaniu z innymi stacjami, ale jednak co sos to sos.