PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Ni poleciał dzisiaj ostatni odcinek.. hehhh szkoda troszke:( Dobrze że na polsacie powtórki lecą hehe:))) Ciekawe co następnego nagrają

kasiula01

ostatni odcinek był chyba najlepszy !!! no i szkoda ze sie skonczyl :P:( ale mam nadzieje ze znowu cos fajnego puszczą :D:D tylko co wiecie cos może???

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

no narazie jakiś serial obyczajowy "Saint -Tropez" będzie emitowany o tej godzinie a kolejna telenowela?? hmmm nie wiadomo z tego co czytałam to Natalia Oreiro nie nagrała zadnej nowej telenowei... Oby nie puścili nic typu tego co na tvn leci bo tam to same porażki puszczaja:/

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

jak możecei to naiszcie jak się skończyło..ostatni kadr, ostatnie chwile serialu..prosze..bo niestety ni mialam przyjemnosci dokonczyc...prosze i dziekuje z góy:*:*

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

Hmmm no zależy od którego momentu nie ogladałaś... pokazali nastoletnią córke monity i Martina "romansująca" z synem Coni i Kike, następnie było widać Coni i Kike jak im się żyje i musze przyznac że w tych ostatnich scenach Constansa wyglądała naprawde ładnie i fajnie, a później można było zobaczyć Monite i Martina wyznających sobie że po tylu latach nadal bardzo się kochają i że są dla siebie całym życiem:) bardzo romantyczna scena łóżkowa hehe:) To chyba tyle tak w skrócie

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

http://pl.youtube.com/watch?v=4hTnqRusvaI

No a tu możesz zobaczyć samo zakończenie w wersji orginalnej:)

kasiula01

mi jest bardzo smutno ze sie skonczylo i fajnie ze puszczali ten serial o tak fajniej porze bo jkaiby puszczali o tej godzinie co na polsacie nawet bym nie miala przyjemnosci ogladania bo praca...ale jak tylko bede miala wolne to bede ogladac na polsacie... :P kto wie moze niedlugo tv 4 pusci zbuntowanego aniola hhhih :P moze ktos zna szczegoly bo z czego co pamietam to petycja byla podpisywana....
pozdro :P
love SMV :)

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

Ja nie mam pojęcia co dalej ale po tym serialu zbuntowany anioł stracił w moich oczach hehe... Czytając inne tamaty i wypowiedzi na temat serialu przypomnialy mi się wszystkie śmieszne teksty, wypowiedzi Debi, docinki Monity do Coni, Turki do Kike i reszty... Oj naprawde bede tesknic... Kręcąc nowy serial będą musieli się postarać bo pewnie nie tylko ja bede miała ciągle w oczach SMV.... z chęcią bym obejrzała kontynuacje jakąś... taki ciąg dalszy, jakieś nowe wątki miłosne, już nawet nie chodzi o samych głównych bohaterów ale o to młodsze pokolenie... hehe taka nastoletnia Debi jeszcze bardziej puściutka... ehhh marzenia:)

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

a jak sie skonczylo z laura i tonym? a nie wiecie czy mozna gdzies kupic ten serial? czy jakkolwiek go nabyc?

ocenił(a) serial na 10
kasiula01

a jak sie skonczylo z laura i tonym? a nie wiecie czy mozna gdzies kupic ten serial? czy jakkolwiek go nabyc?

ocenił(a) serial na 10
prusia

No Laura byla z Tonym, a nawet wzieli slub tylko to bylo pokazane na zdjeciu :) a co do kupna to nie mam pojecia mozna scignac odc ;)