PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Odcinki 208-212

ocenił(a) serial na 10

ehhh narazie jest tylko tyle, chyba, ze mi net szwankuje, bo mi sie dalej nie otwiera:
Monita cierpi na amnezje. Kike odkrywa, ze Coni jest w ciazy. Przychodzi Tigresa Acuna do czynszowki i prowokuje Mono do walki na ringu... to chyba opis 208 odcinka, mam nadzieje, ze podadza dzis dalsze:)

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

jak ktos juz doczyta jak bedzie caly opis, to oczywiscie bardzo prosimy o dopisanie:)

ewelincia

Skąd w ogóle bierzesz streszczenia innych odcinków? Mogłabyś mi podać linka? Z góry dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
booogna

oczywiscie:) streszcenia dalszych odcinkow, w tym wypadku bedzie to 208-212 podadza na stronie http://www.telenovelas.com.ar/ pewnie podadza to dzis w nocy. a streszczenia wszystkich poprzednich tutaj: http://www.sosmividaonline.netfirms.com/SMV/nfphpbb/viewtopic.php?t=525

ocenił(a) serial na 10
booogna

tylko, ze to po hiszpansku.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

a moze ktos to przetłumaczyc na polski plixx prosze

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

yyyyyy tyle odcinkow?????????? chyba Skarbie nikt sie na to nie skusi;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

wiec dalszy ciag: Monita nie pamieta Ponchi (siostra kikuta), ale on pokazuje jej zdjecie Martina i Mono wszystko sobie przypomina. Adwokad zapowiada Kimberley, ze nie dostanie ani grosza) ze spadku po ciotce. Nieves spotyka Coni ktora oglada ubranka dla dziecka. Alfredo i Martin widzieli jak Miguel dawal pieniadze Falucho i postanowili go sledzic. Nieves mowi Kikutowi, ze Coni jest w ciazy. Turca szuka mieszkania, zeby sie przeprowadzic.Rolando slucha rozmowy miedzy Mercedes i Turcą i dowiaduje sie, ze Kimberley nie dostanie spadku.kikut pyta Coni, czy jest w ciazy.

ewelincia

Dzięki za streszczenie :))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
Belanova

de nada;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

ale to jest tylko streszczenie odcinka 208 a wiesz moze co bedzie w nastepnych

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

niestety nic mi na tren temat nie wiadomo, poniewaz nie zostalo to jeszzce ujawnione ( chyba, ze ja tego nie wiem;p)

oluska_14

To nie jest streszczenie tylko 208, tylko ogólmny zarys co się będzie działo w odcinkach 208-212.