PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Odcinki 84-90

ocenił(a) serial na 10

Monita oswiadcza Marinowi i Coni w biurze, ze wyjezdza z narzeczonym i bedzie tam kontynuowac kariere bokserki. Martin nie moze w to uwierzyc...Coni oczywiscie serdecznie gratuluje mono i zyczy jej duzo szczescia na nowej drodze zycia:]
Debi caluje Lalo w mieszkaniu. Mowi mu, ze go kocha.
Dzieciaki przychodza do Monity pozegnac sie. Monita wchodzac do swojego pokoju zastaje w nim Martina...on mowi, ze ja kocha... Mono uderza go w twarz, on jej oddaje i sie caluja.
Dzieci mowia Martinowi o Rodzinnym dniu w szkole, na ktory trzeba przyjsc z rodzicem. Zapraszaja Martina. Coni mowi, ze martin nie ma czasu , bo trzeba zalatwic sprawy dotyczace slubu...

Coky przedstawia swoim kolezankom Marina i Monite jako swoich rodzicow.
Coni mowi Debi, ze Miguel jest gejem i ze Lalo to gej, Debi nie chce tego sluchac.
Pozniej jakas afera z pieniedzmi Marina, ktore ma Coni, gdzies je chowa czy cos, ale nie zrozumialam dokladnie o co chodzi, tylko tyle, ze martin oczekuje wyjasnien... pozniej Monita mowi Constanzie,ze ona kocha go naprawde, a Coni tylko dla pieniedzy.
kike mysli, ze stracil Mono na zawsze ( nie wiem o co chodzi, tesh byl zamieszany w ta sprawe z forsa)Mono mowi Kike, ze stracil ja na zawsze, ze nigdy nie wybaczy mu tego co zrobil i juz nigdy nic miedzy nimi nie bedzie ( kurwa nareszcie ;p). Kikut placze.
Martin widzi jak ricardo caluje Mono...

monita placze przez swoja matke, Martin ja pociesza. rozmawiaja.

Jose pyta fabiane kim jest chlopak z ktorym ona sie spotyka. Fabiana mowi, ze to tylko kolega, on jej nie wierzy.
W szpitalu Kikut martwi sie o Nieves...prosi Mono o pocalunek...ona sie zgadza widzi to martin...
fabiana mowi Jose ze powinni odpoczac od siebie przez jakis czas, ale Jose zle to interpretuje i mysli, ze wszystko miedzy nimi jest spoko.

O ile dobrze zrozumialam kiberley i Alfredo sie caluja, ale chyba mi sie przewidzialo;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

No znowu kikut wymusi pocalunek?! bez sensu...
A co do kimberly i alfredo to sama nie wiem ;-)

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

a kto bedzie w szpitalu?? kike czy nieves

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

Nieves.

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

masz do tego filmiki po polsku,czy po hiszpansku?

angela_polska

Dopóki odcinki nie są wyemitowane w TV4 nie ma w necie odcinków po polsku.
CZyli napisała to na podstawie hiszpanskich :)

ewelincia

A kto to jest Ricardo, co całuje Mono :>??????

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Jakis koles, ktory sie keidys dawno Mono podobal i teraz wrocil:/ bedzie sie z nim spotykac chyba z 3 razy;/;/