W którym odcinku Martin i Monita spędzą razem pierwszą noc?
Też jestem ciekawa, wiem, że w odcinku 150 się kochają (już widziałam ;)), ale nie wiem, czy po raz pierwszy???
Mogę wiedzieć z kąd wy takie żeczy wiecie? i takie nieprzyzwoite pytanie gdzie i co z Quique oraz Costanzą?
Skąd wiemy, ja oglądałam trochę dalszych odcinków ;)
Pierwsza noc M&M to jest własnie ta w 150 bądź 151 odcinku.
Co do Quique i Constanzy, to z tego co widziałam ich 'romans' nadal będzie kwitł, nawet po ślubie ich obydwojga, ale co konkretnie się będzie działo, to aż tak dokładnie nie oglądałam ;)
O matko, z tego co zrozumiałam z Twojej wypowiedzi wychodzi na to, że Martin ożeni się z Constanzą, a Monita wyjdzie za mąż za Quique. A ja myślałam, że tych ślubów nie będzie, no cóż. A kiedy Martin się dowie, że Monita i Quique to nie rodzeństwo i jak zareaguje?
Monita nie wyjdzie za Quique ale Martin ożeni sie z Constanzą. Właśnie niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego :)? Ta wspólna noc Monity i Martina będzie już po jego ślubie, w jego urodziny. Potem poprosi Constanze o rozwód, ale jak się dalej potoczyło, to nie wiem, bo nie oglądałam jeszcze.
Z rozwodem będzie problem, ponieważ pojawi się sobowtór Martina, który odepchanie Monitę, a będzie uwodził Constanzę.
Co do ślubu Quique i Monity, to po raz pierwszy się nie odbędzie, ponieważ Quique nie dostarzy jakichś dokumentów, tak samo jak ślub Martina i Constanzy, ponieważ pojawi się jakaś kobieta, twierdząc, że ma dziecko z Martinem. Potem natomiast na pewno odbędzie się ślub M&C, a z tego co mówiła koleżanka, która bardziej dokładnie oglądała dalsze odcinki niż ja, Monita i Quique też będą po ślubie...