PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Pomogę

ocenił(a) serial na 10

Tutaj zadawajciue pytania dotyczące sos mi vida. to co będę wiedział-odpowiem. jesli nie ja to linds20,ewelincia czy monia czy inni fani z chęcią odpowiedzą.

parmacki

Czesc, ja mam własnie pytanko... Kiedyś Laura miała takiego chłopaka takiego z tymi kolczykami... I jak by ktoś wiedział to jak on sie naprawde nazywa? Z góry dzieki i pozdrawiam!

martuska358

no jesli chodzi ci o Jeronimo co mial tez takie lekko lokowane wlosy;PP to w zyciu nazywa sie Michel Noher ;))

parmacki

Znacie może tytuł piosenki z 218 odcinka, slowa: perdona me ..., leciała na samym końcu ???? :)

poldek88_88

hehe zadsalas to pytanie na chyba wsyztskich tematach ;PP El Sueno De Morfeo - Ojos De Cielo ;))

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Mam pytanie, jak nazywa się piosenka ze 150-go odcinka, kiedy Martin rozmyślał o Monicie i potem wyrzucił obrączkę? Wiem, że pierwsze słowa tej piosenki to chyba "Por que non", czy jakoś tak.
Bardzo proszę o odpowiedź!

italia93

nie pamietam tej sceny bo juz jest 220 odcinek soska; PP ale tymi slowami zaczyna sie piosenka
Julieta Venegas - Me Voy ;)) napisz czy to ta?:))

ocenił(a) serial na 10
linds20

mi też się wydaję ze to julieta venegas-me voy

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Tak, to to! Mieliście rację, co do "Me voy"! Wielkie dzięki!!!

italia93

A może mi ktoś pomóc w rozpoznaniu piosenki w napisach końcowych w dzisiejszym odcinku na polsacie :)

italia93

A może mi ktoś pomóc w rozpoznaniu piosenki w napisach końcowych w dzisiejszym odcinku na polsacie :)

stetmaier

z tym mi bedzie trudniej bo juz nie ogladam na polscaie;PPPchyba ze cos zanucisz ha w sensie podasz jakies slowa.. kto spiewa baba czy facet:) szybka czy wolna hehe

ocenił(a) serial na 10
linds20

jakieś słowa:) ale z tego co pamiętam to chyba rakim y ken-down

ocenił(a) serial na 10
stetmaier

niech ktoś mi pomoże znaleść tą piosenkę co leciała dzisiaj na końcu wraz z napisami pamiętam tylko jedno słowo ,,down'' czy coś takiego to bardziej podchodziło pod hip hop proszę pomóżcie

ocenił(a) serial na 10
parmacki

sorki ze moje pytannie nie wiaze sie ze scenami z serialu ale bardzo chciałabym obejrzec odcinki od 220-231 w internecie bo jak beda emitowane na tv4 nie bede mogla ich obejrzec a uwielbiam ten serial i musze obejrzec go od samego poczatki do konca!!!heh...wiec czy nie wiecie gdzie moge te odcinki po polsku obejrzec???!!!

anula104

http://www.swiatelenowel.fora.pl/odcinki-po-polsku-t765.html tu mozesz scignac po polsku odcinki tylko anjpierw musisz sie tam zarejestrowac:) i odcinki dodawane sa tam jak juz byly w tv wiec sciagnisz se je raczej po powrocie;)))

ocenił(a) serial na 10
linds20

niech ktoś mi pomoże znaleść tą piosenkę co leciała dzisiaj na końcu wraz z napisami pamiętam tylko jedno słowo ,,down'' czy coś takiego to bardziej podchodziło pod hip hop proszę pomóżcie

Bajka_92

Rakim & Ken-Y - Down to piosenka ze slowami down ale nie wiem bo nie pamietam odicnka ;PP pzdr

ocenił(a) serial na 10
linds20

a czy wiecie co to była za piosenka jak martin rozmyslał o monicie jak ją zobaczył pół nagą z tego co pamiętam to zaczynała się tak jakoś MORIRIJA POR TI czy coś takiego możliwe ze to zle napisałam ale to brzmiało jakoś tak mniej więcej Z góry dziękuję...

ocenił(a) serial na 10
karolka1080

Los De Adentro - Nubes Negras :)

ocenił(a) serial na 10
linds20

dzięki bardzo ta nuta strasznie mi się podoba dzięki jeszcze raz pa pa

linds20

gdzie moge obejzrec 229 i 230 odcinek jeste smoim zyciem:(

ocenił(a) serial na 10
parmacki

jak ma na nazwisko Mia, sisotrzenica natali oreiro, która gra w smv nastoletnią córke monity i martina?

ocenił(a) serial na 10
Scofield

tego nie wiem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 10
Scofield

nastoletnia corka monity i martina??:P Gra ja natalia oreiro?

Scofield

nastoletnia corke Monity gra sama Monita. Mia to jest ten noworodek.

ocenił(a) serial na 10
xdevil

po jesteś moim życiem będzie serial Saint-Tropez amerykański,to chyba jakaś opera mydlana.

parmacki

jak to?!! co to za badziewie buu tv4 schodzi na psy :D:D

ocenił(a) serial na 10
parmacki

wie ktos moze jak sie nazywaja piosenki z 221 odcinka?

ocenił(a) serial na 10
misia59

tam była julieta venegas-me voy, david bisbal-Quién me iba a decir, dalej nie pamiętam, ale zaraz napiszę oglądam ten odcinek jeszcze raz:D

ocenił(a) serial na 10
parmacki

dziekuje bardzo :*
chodzilo mi o julieta venegas-me voy :)
podoba mi sie ta piosenka ;D

ocenił(a) serial na 10
misia59

a tak nawiasem mowiac to polecam teledysk :D
http://www.youtube.com/watch?v=aVVqdNOaFTk
smieszny :D

ocenił(a) serial na 10
misia59

david bisbal-Quién me iba a decir
Kumbia All Starz-Chiquilla
Alex y Fido, Zion y Lennox y Calle 13 - Pump it ReMiX (CeRa Reggaeton ReMiX Black Eyed Peas)
bonka-el problemon
apollo40-stop the rock
julieta venegas-me voy
julieta venegas-no sere
julieta venegas i coti-tu nombre

parmacki

SIEMA!! W którym odcinku Monita i Martin są w niemczech na mundialu, chodzi mi o ten odcinek co sie całują? I w jakim jezyku jest ta telenowela? po jakiemu oni mowia ?

ocenił(a) serial na 10
xdevil

odcinek 101:) a co to języka to mówią po hiszpańsku!

ocenił(a) serial na 10
parmacki

czy martin umrze w tym wypadku na torze. czy nie bo się beznadziejnie skończyło

ocenił(a) serial na 10
Bajka_92

nie,zapadnie w śpiączkę,a potem straci pamięć ale w e wtorke już ją odzyska

ocenił(a) serial na 10
parmacki

czy wiecie moze jak nazywaja sie piosenki z odcinka 224...
ta podczas napisow koncowych...
i gdy Constansa wchodzi do autobusy i siada na siedzeniu?

ocenił(a) serial na 10
misia59

To jest Paulina Rubio - Ni una sola palabra , też bardzo mi się podoba, możesz ściągnąć ze stronki Robika :)

ocenił(a) serial na 10
jill_5

tu masz link do tej piuosenki:)

http://www.4shared.com/file/11969843/1d16a7bb/Paulina_Rubio_-_Ni_una_sola_palabr a.html

parmacki

a ta piosenka podczas toastu M&M i napisów końcowych?

ocenił(a) serial na 10
monika_mo102

Fonseca-Te mando flores

link do piosenki:
http://www.4shared.com/file/13529281/47e77bdf/Fonseca_-_Te_mando_flores.html

parmacki

siemka:*ja bym chciala sie spytac czy jest gdzies na necie odcinek 230 jstes moim zyciem??:>jak tak wyslesz linki prosze:*

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
parmacki

chodzi mi o piosenke z odcinka 225...
nie pamietam jakie ona miala slowa...
ale chyba leciala podczas wspomniec Martina i Monity..

parmacki

hey , czy ktoś z Was wie , jak nazywa się ta piosenka w odcinku 225 ( kiedy Martin wspomina ubrania Monity )?

ocenił(a) serial na 10
sLoNeCzKo0096

Kumbia Kings-Mi dulce ni na link:

http://www.4shared.com/file/18736862/67364e2a/Mi_Dulce_Nia__KUMBIA_KINGS_.html

parmacki

Dzięki właśnie o to mi chodziło .. ;)) dzieki:* pozdro :*

parmacki

A zna ktoś tytuł piosenki,kiedy Monita wyszła w sukni na pokazie mody,nie pamiętam jej za bardzo,ale wiem że mi się BARDZO podobała ... i chyba był to jakiś remix :D

ocenił(a) serial na 10
espresso9

jesliu chodzi ci o czerwoną suknie to jest
Carolina Marquez - The Killer's Song

http://www.4shared.com/file/5769214/8b6fbb24/carolina_marquez_-_the_killers_song .html

a o suknie ślubną to
Bossa N' Stones - Sympathy For The Devil

http://www.4shared.com/file/5798293/e73e543b/bossa_n_stones_-_sympathy_for_the_d evil.html

parmacki

Dziekuję bardzo-chodziło o tą w czerwonym :) Pozdrawiam