PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

SZKODA ZE SOS MI VIDA SIE JUZ niedlugo konczy Ci ktorzy bede mogli to na polsacie bede ogladac...:P szkoda ze nasz kochany serial ma tylko 231 odcinkow :P pozdrawai wszytskich fanow :)

ina_chan

no bardzo smutno ze sie konczy i jeszcze zakonczenie takie wzruszajace jest ;((( mimo iz ten serial jest juz mniej wiecej prawie rok emitowany to jakos tak szybko zlecialo :(((( bardzo szkoda.... najchetniej bym go miala na plytach i za kilka lat codziennie jeden odcinkek ogladala hehe :D:D pozdrawiam rowniez serdecznie :))

użytkownik usunięty
linds20

serial jest bardzo fajny a to wielka zasługa aktorow

ocenił(a) serial na 1

...nie ma nic lepszego niz koniec. Szkoda ze sa ludzie ktorzy lgna jak psy do takiego badziewia...coz to tylko zle o nich swiadczy. Co wy widzicie w tych poludniowo-amerykanskich smiesznych badziewiach ?

ocenił(a) serial na 7
Zandarm

Nie no mozna sie wypowiedzec ale czlowieku obrazac innych..."coz to tylko zle o nich swiadczy" ty uwazasz ze to badziewie ale inni uwazaja inaczej.Ty lubisz Dżem a inni go nie znosza i proste. Wiec dlaczego obrazasz innych? Po co? Bawi cie to? I to w cale nie jest badziewie ale mysl jak chcesz nie bede cie przekonywac do tego serialu bo to nie ma sensu kazdy lubi to co chce i kazdy ma do tego prawo! "...śmiesznych badziewiach" zgadza sie ale jak to ty nazwales smieszne badziewia poprostu sa idealne dla ludzi majacych poczucie humoru i odrobine uczuc! Tylko czasem nie pisz wypowiedzi typu "forum jest dla wszystkich i moze sie wypowiadac kto chce..."itp-oczywiscie że kazdy moze ale przy tym nie obarazac innych!Żegnam

ocenił(a) serial na 1
Karolinka_8

zalosne, kazdy moze lubic co chce ale to jest badziewnym serialem dla kur domowych.

ocenił(a) serial na 10
Zandarm

SMV nie jest badziewne, ani glupie. Ludzie po co wy tak tepicie ten serial i tak ma wiecej fanow, ktorzy go obronia. A wasze marne komenty sa zalosne.

ina_chan

Mi tez bedzie bardzo smutno gdy skaczy sie Sos mi vida:(:( Zapewne czasami bede ogladała niektore odcinki na polsacie !:)hheh

xdevil

dla mnie juz dawno sie ten serial skończył