PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Gorąco prosze o podanie mi numeru odcinka w którym monita poznaje swoja matke, ojca, w którym constanza bierze slub z martinem(cywilny czy kościelny?) i czy mundial jest po ślubie martina z coni czy przed?
za szybki odpisanie będę bardzo wdzięczna :D

ocenił(a) serial na 10
alskan

w odcinku 93 dojdzie do konfrontacji z matka, ojca to pozniej sprawdze, sto szescdziesiaty ktorys chyba, Coni i Martin biora slub w 119 cywilny, mundial jest przed slubem.

ewelincia

dzięki za informacje powiedz mi jeszcze dlaczego martin żenia się z constanzą???

ocenił(a) serial na 10
alskan

juz to opisalam pare postow wczesniej, ale powtorze: poniewaz Nieves powiedziala mu, ze Monita nigdy nie bedzie w stanie zostawic Kikuta, ze go juz zostawiala wiele razy i jej sie nie udalo...a pozniej Martin podsluchal pod drzwiami jak Monita powiedziala Kike, ze jest daje mu jeszcze jedna szanse. tam jest to dokladnie opisane wiec sobie przeczytaj:) temat chyba: dlaczego po wyjasnieniu sytacji Monita i Martin nie beda razem?

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Ta Nieves mnie denerwuje, zaczyna mieszac, chyba wystarczy, ze contu i spolka robia zamieszanie...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

mnie tez juz dziala na nerwy,jak ona chce sie bzykac to moze z kazdym(tylko kandydatow malo)hehe

ocenił(a) serial na 10
angela_polska

No ale trzeba przyznac, ze miala juz kilku facetow, biedna nawet nie wiedziala kto jest ojcem Kike he he

ocenił(a) serial na 10
alskan

a musi sie z kims ozenic, poniewaz inaczej straci dzieci, a monita nie potrafi zostawic Kikuta.