bysmy jakąś petycję skierowali do TV4, aby zakupili i wyemitowali serial "Pożądanie" z Natalią?
ja na pewno podpisze i mysle ze wiele osobxD tylko ja nie mam pojecia gdzie to trzeba wyslac;PPP jelsi sie tym zajmiesz ja sie podpisze!! i wy rowniez to telcia warta obejrzenia!:)))
Ja równiez sie podpisze :) Juz nas jest 3, ale i tak troche malo :) Wiem ze na stronie Robika jest taka petycja aby poraz kolejny emitowano Zbyntowanego Anioła, z tego co widziałam jest tam duzo wpisów ale moze wiecej bylo by ze ElDeseo? Nie glupi pomysł, jestem na TAK
to co kto skalda petycje i ładnie ja ulozy ?:PP nie ja! ja nie umiem :D:D proponuje ewelinice >>to komplememnt ;PP
mysle ze niektorzy nie cyztaja tego forum ale jak zobacza petycje to z pewnoscia z checia sie podpisza:)
wiec musimy sie pospieszyc bo sos mi vida sie niedlugo konczy :)
Sprawdzcie na stronie Robika ta petycje o Zbutowanego i niech to ktos przerobi na Pozadanie :) Tylko jak to zrobic i kto sie tym zajmie, a trzeba szybko działac ;p
Teraz przeczytałam ta petycje o Muneca Brava i powiem Wam ze ktos mial głowe zeby to napisac!!!! Jest opisane co sie tam dzieje, Mili jest ukazana jako dobra, ciepla i religijna dziewczyna, podani sa aktorzy ktorzy zrobili swiatowa kariere czy kraje w których serial był emitowany... czy ktos wie tyle na temat ElDeseo? Obawiam sie ze juz nie zdazymy z tym :(
A gdzie ta petycja o Muneca brava?? dawajcie ten wzor to przerobimy:P nie moge znalezc na stronie robika.
hehe widac jak byk ;PP w najnoszych wiadomosciach na gorze pod ankieta jest informacja do posiadaczy blogow i pod spodem "chcesz zobaczy znow losy mili i iva..? klkinij tu :PP i podpisz" i sie otwiera petycja.... pozdrowka a masz zamiar sie tego podjac:))) ;)
sproboj ;PP zbuntek byl fajny ale ile razy mozna go lukac:/ to chyba bylby juz 3raz,,, eee wole el deseo zobaczyc ;PPPP
JA SIĘ NA PEWNO PODPISZE NA STÓWE ALE NIE ZNAM SIĘ NA TYM WIĘC KTO SIĘ TYM ZAJMIE?? NO DALEJ PODPISUJCIE SIE TU ZEBY NA LISCIE TEMATÓW CIĄGLE BYŁ TEN GRZES NA POCZĄTKU!!!!
ja tez sie moge podpisac:) fajnie by bylo obejrzec cos nowego :)
a wiecie ile to ma odcinkow??
to ja moze napisze do Robika i zapytam czy on nie zachciałby sklecic petycji do TV4 w sprawie serialu El Deseo. nie uwazacie ze te ostatnie odcinki smv, ktore lecą obecnie w TV4 sa okropnie nudne...ciagle powtarzają tylko stare scenki
Powtarzaja fragmenty najciekawsze, nie jest to glupie, mozna sobie przypomniec jak to bylo przez niecały roczek ogladac..... wyobrazacie sobie? jeszce 5 odcinków i koniec!!!! ale ze streszczen wywnioskowałam ze dalej nasi ulubieni bohaterowie beda sobie przypominac to co sie wydazylo w ich zyciu przez ostatni rok ;)