PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

przecietny ..oglądałąm pare odcinków i ten dzisiejszy tez i sadze ze jest po prostu niespecjalnie dobry! juz lepsza jest 'Cena Marzeń'

ocenił(a) serial na 10
casablancasia

Ja akurat sadze odwrotnie uwazam ten serial jest ciekawszy od ceny marzen i ma lepsza obsade.

casablancasia

Trudno mi oceniac bo to dopiero pierwszy odcinek tak samo jak "Ceny marzeń" ale lepszy wydaje mi sie ten drugi czyli "Cena marzeń" ale jak będzie to sie dopiero okaże. A w "Jesteś moim życiem" denerwuje mnie lektor- taki dziwny jakis ;)

casablancasia

Trudno mi oceniac bo to dopiero pierwszy odcinek tak samo jak "Ceny marzeń" ale lepszy wydaje mi sie ten drugi czyli "Cena marzeń" ale jak będzie to sie dopiero okaże. A w "Jesteś moim życiem" denerwuje mnie lektor- taki dziwny jakis ;)

ocenił(a) serial na 1
niebiesko_oka

tak zagadzam się lektor z deczka do bani. i sądzę tez, że "Cena Marzeń" ma lepsza obsadę niż ten serial - znowu ci ze "Zbuntowanego..." to już sie nudne robi. no i włąsciwie nie wiadomo o co w nim biega. a "Cena Marzeń" moim zdaniem ma ciekawszą fabułe :)

ocenił(a) serial na 7
casablancasia

Ja jeszcze nie oceniam tego serialu obejrzalam dopiero 1 odcinek i spodobal sie mi a juz od dosc dawna nie ogladalam tego typ seriali a ten nawet mie zaciekawil, podobaja sie mi watki o Formule i boksie. Bede go ogladac bo juz mie zaciekawil a o to chocdzi