PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

odcinek 230

ocenił(a) serial na 10

komentujcie ostatni odcinek serialu "jesteś moim życiem"

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

ja skomentuje 231:)) cudowna malenka coreczka Mono pzresliczne bebe:P
Turca nareszcie zmadrzala, poprosila Jose o reke:P, on juz ja prosil dwa razy, wiec teraz jej kolej;p, sliczne to bylo, jak sie rozumie tekst, piekne slowa... poplakalam sie bo ta milosc w sumie dramatyczna jest bardzo bliska mi osobiscie;(
Młody Martincito czy jak tam:PP hehehehe Kikut sobie wystpil w tym serialu w tzrech rolach, chlopaczyna wymiata:))) Mono w sumie tez w takim razie ma trzy postacie:)) super poprostu super!! a mam pytanko, ktos moze mi powiedziec czy dostrzegl z jakich okazjii byly fotki te na koncu serialu w ramkach se lezaly?? napewno to ze szpitala jak sie isabelita urodzila, a reszta?
Alfru i Merchu :))))) super:)))))
A pzrepraszam, niedokladnie ogladalam odcinek, ale kurwa gdzie jest ROLANDO??????????????????????????:PP

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

W jednej ramce było chyba zdjęcie z jakiegoś ślubu..Wyglądało na Laure i Tonego..nie wiem..może Jose i Turka :) fajny odcinek :)

ewelincia

Obejrzałam. Ale się pośmiałam z końcówki heheh Natalia jako Isabel była bezbłędna. Ale ten jej facet (syn quiqe i Coni) obleśny lol No i Martin przylizana fryzurka i rzeczywiscie staro wyglądał...

ocenił(a) serial na 10
Belanova

a to malenstwo Mono i Martu to jesli ktos ciekawy to siostrzenica/bratanica Natalii:))

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

231 to swietny odcinek :) jakie piekne bobo monity a w tych ramkach jeszcze było zdjecie z las vegas jak wygrała ten pas;) a jak oreiro grała jeszcze swoje dziecko :(:( nie podobało mi sie wole ją jak grała monite ale moze byc a czemu constansa mówiła do martina jak z nim gadała przez telefon "gordo"?? to znaczy chyba kochanie nie ??

oluska_14

To ich taki zwrot. Nie wiedzialam wcześniej, że tak można mówić do faceta, to w Argentynie się tak mówi. Bo dosłownie gordo znaczy... gruby ;) Na początku myślałam, że to tak żartobliwie Coni mówi tak do Martina, bo on taki chudziutki hehe, ale słowa tego używano w serialu nie tlyko do Martina, więc wychodzi, że po prostu na faceta=przystojniaka się tam tak mówi.

Belanova

Bo np. jak Coni gadałą z Monitą w czynszówce przed porodem, to życzyły sobie, żeby dziecko było 'gordo' hehe ;)

A 231 jeszcze nei widziałam, mam zamiar dopiero :)

ocenił(a) serial na 10
Belanova

No i tesh Monstanza mowi tak do Debi, wiec widocznie to tak u nich jest pieszczotliwie;p. Tak samo nie spotkalam chyba nigdzie indziej zeby ktos mowil : HOLIII :)) zamiast HOLA:)) Albo ciaochi :P

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Wiecie spytalam znajomego argentynczyka dokladnie kiedy sie uzywa slowa GORDO i on powiedzial, ze uzywaja tego zwrotu osoby ktore sa bogate i lubią rządzić, mowia tak do osob ktore darzą sympatia , i dlatego Monita nie mowi tak do Martina i inni ubodzy:) ciekawe:))

ocenił(a) serial na 10
oluska_14

no wlasnie etsh sadze, ze to zdjecie ze slubu laurity, ehhh szkoda, ze sie juz skonczylo:( no i gdzie ten rolu?;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

aha to to znaczy te "gordo" dzieki allya rolanda jak nie było tak nie było

ocenił(a) serial na 7
oluska_14

do jasnej cholery daj cie ogladnoc do konca film po co robicie opinie ostatniego odcinka przeciez jescze ktos go oglada jescze ten serial

kinoman85

A czy ktoś Cię zmuszą do czytanai tego tematu ;) Zresztą jest on jasno zatytułowany....

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

to nie czytaj, jejku nie krzycz;p jednak Cie zaciekawilo;p

oluska_14

o boze ten serial jest wspanialy..kocham go ciekawie sie zapowiada bo ja dopiero widzialam 90 prae odcinkow gdyz ogldam na tv4...skad sciagcie reszte..? i czy sa one po polsku..?:D:D kocham go!!!

ocenił(a) serial na 10
linds20

Odcinki dalsze mozna sobie ściagnac przez np.emule'a Ja jestem ciekawa kto napisał w ciekawostkach ze tych odcinkow ma byc 180.Skoro juz mowa o 231. To fakt coreczka ładna i kolejne w drodze :))

ocenił(a) serial na 10
kleofasa02

wiesz co, tak bylo na pozcatku powiedziane, i nawet realizatorzy nie wiedzieli ile nakreca odcinkow, ale pozniej w koncu mialo dojsc do dwustuparu, az w koncu skonczyli na 231. zakrecona historia;p

ocenił(a) serial na 7
ewelincia

w tenelowelach zaskakuje mnie to u nas jak polski serial krecony zplanowane jest nakrecenie 13gora 14do piero pusniej sie dokreca gdy serial ma powodzenie a oni odrazu wala z grubej rury 180odcinkow a dodam ze ten serial mi sie podobai ja go nie krytykuje

kinoman85

ja ogladam na tv4 ale co tam:) o co dokładnie chodzi z tym ostatynim odcinkiem jakaś retrospekcja czy co? mono jako swoja matka i córka? jej córka wyjdzie za syna QuiQue? co za idiotka! przecież ten chłopak nie miał po kim odziedziczyć przyzwoitego charakteru:(

ocenił(a) serial na 10
Jane_5

Mono zagra siebie i corke. mloda nie wyjdzie za syna kike, tylko beda para.

ewelincia

ale gdzie można obejrzeć ostatni odcinek? bo ja sciagalam chyba z rapidshare i obrazu nie widac:/. jest gdzies jeszcze?