zastanawiam się, jak zakończy się ta świetna telenowela... bardzo mnie to ciekawi...
a te ostatnie odcinki są wręcz super!!!
pozdrawiam wszystkich fanów tej telenoweli!!! ;-)
ogladalam zkaonczenie soska na youtobie:)
moge zdradzic jak ktos nie chce niech nie czyta!!!!!!
bowiem martin i mono jako juz starsi ludzie leza w lozku i monita wpsomina w tv swoje walki i jest w ciazy i strasznie przezywa znow te walki martin o nia dba i kaze jej spac:PP leza i rozmawiaja i oboje mowia sobie "sos mi vida" buzi i spac:D i wybucha takie gorace serce!i koniec:D
dzięki;-))
widzę, że nie tylko ja interesuję się tym filmem
pozdrawiam... ;-)))
dzięki;-))
widzę, że nie tylko ja interesuję się tym filmem
pozdrawiam... ;-)))
Hej a czemu właściwie nie wejdziesz sobie na youtube? Ja chcialam to sama zobaczyć. W innych komentarzach są linki dlatego polecam do obejrzenia! A warto. Bo ta końcówka jest swietna!
Hej a czemu właściwie nie wejdziesz sobie na youtube? Ja chcialam to sama zobaczyć. W innych komentarzach są linki dlatego polecam do obejrzenia! A warto. Bo ta końcówka jest swietna!
Czesc!A jestescie pewne ze skonczylo sie jak Mona byla w ciazy?
Bo podobno urodzila rownoczesnie z Connie i ich dzieci zaczely z soba flirtowac!!Przeczytalam to w gazecie i bardzo chcialabym obejrzec ostatni odcinek ale bede wtedy na wyjezdzie;(( A na Polsacie ta powtorka bedzie juz w roku szkolnym a ta smieszna pora(13:00)nie bardzo mi wtedy odpowiada..No coz..Choc ostatnio obejrzalam tam ta "zabojcza"scene,gdzie Monicia przebrana za Constanze(i udajaca ja!!xD ) wrecza pieniadze Falucho..Bomba!I tak bede zawsze uwielbiala ten serial,no i pozdrawiam wszystkich jego fanów!!!
P.S.:Bardzo sie ciesze,ze odniosl tak wielki swiatowy sukces(milionowe widownie i deszcze nagrod;),bo jest genialny i na to zasluguje!
:*:*:*
mona juz bedzie w kolejnej ciazy :)) a dziecko mono i martina oraz kike o conny bedzie para czyli isabel (mono i martu) i yy nie iwem jak dziecko kike i contu ma na imie :)) pozdross
Siemka!!!
Przed tą "późną starością" Connie i Mono urodzą równocześnie... Martin bedzie wiózł je autobusem do szpitala a bedzie to wygladalo tak:
W domu Qesada wszyscy się cieszą z powrotu Jose, Mono zacznie rodzić , Martin zemdleje. Bedzie wiózł Mono autem.
W czynszówce Connie też zacznie rodzić <[Debi bedzie zagladac jej pod spodnice] (OMG!)Mozna jej wybaczyc głupot'ke.> , zadzwoni po Kike, ten zaś przyjedzie po nią autobusem.
W drodze do szpitala spotkają Mono i Martina. Martin zostawi samochód na drodze i bedzie prowadził autobus.
Jose wróci z Włoch