a w ktorym to odcinku kiku dowie sie, ze mono chce byc z martinem? bo jakos na to trafic nie mogę.
a jestes w stanie przyblizyc mi co sie bedzie dzialo w odcinkach po tym jak Martin zobaczy Monite calujaca sie z Kike? Bardzo chcialabym wiedziec :) tak dokladniej
a jestem w stanie
:) wiec jak juz ich zobaczy idzie do baru, ale to nie wazne, pozniej monita chce wyjasnic mu wszystko, ale on nie chce jej sluchac, choc ona dla niego wystroila sie, on mowi, ze widzial pocalunek i jest dla niego wszystko jasne. w odcinku 70 na poczatku monita mowi mu, ze owszem- sklamala co do kike, ale nigdy nie sklamala w tym co czuje do martina i jej uczucia nie byly klamstwem, ze pocalunki nie byly klamstwem, ze to co widzial to bylo na pozegnanie ( ten pocalunek z quiqe). i sie pocalowali, ale martin po pocalunku mowi, ze to koniec. ze nie chce juz klamstw. mona mowi kimberli ze stracila go na zawsze, ze martin jej nie nawidzi. monita mdleje. dziewczyny odprowadzaja ja do domu, martin przychopdzi do chorej monity i caluje ja, rozmawiaja, choc monita zbytnio nie kontaktuje, turca jej mowi, ze on byl u niej. martin mysli, ze monita jest w ciazy z kike.
Dzieki bardzo :) jak bedziesz miala informacje co dalej to napisz jeszcze ;-). Strasznie mnie ciekawi jak to sie potoczy :) jeszcze raz dzieki
no mam dalej, opisze jutro jak znajde chwilke , a teraz w wielkim skrocie: kike wyskoczy z pałą na martina, bo dowiedzial sie o rzekomej ciazy monity i mysli, ze to dziecko martina, ale esperanza na szczescie w pore przychodzi i tlumaczy, ze nie jest w ciazy, martin pozniej w biurze mowi jej, ze jest szefem itd. i zeby sie zwolnila z pracy, ona mowi: to mnie wyrzuc, wchodzi alfredo mowi, ze ktos tam kaze mu przylazic, on zabiera monite na jakies przyjecie, ona robi mu tam na zlosc, rzucaja sie ciastem, razem z nimi wszyscy ludzie, jada sie wykapac do martina, tam flirtuja, widzi to rosa, cieszy sie:) i tak dalej:) to byl opis kiolejnego z rzedu odcinka.
ewelincio a moze bys umiescila na forum streszczenia odcinkow?? bo ja np jestem bardzo ciekawa jak to wszystko dalej sie potoczy z gory bardzo ci dziekuje za umieszczenie tych streszczen
Streszczenia do 80 odcinka (jak na razie, potem są uzupełniane) znaleźć można tutaj: http://www.sosmivida.glt.pl/
A streszczenia dalszych odcinków owszem są w necie, ale po hiszpańsku.
tylko zeby zrozumiec co dalej bedzie sie dzialo trzeba znac hiszpanski... a ja niestety go nie znam :(
Zgadzam sie ;-) Ja wlasnie zaczynam nauke i mam swietna nauczycielke :) pozdrawiam