kogo najbardziej lubicie a kogo nie lubicie z Dawson's Creek po jednej osobie Ja najbardziej lubie Joey i Paceya ale jesli mam wybierac to Pacey a troche mnie denerwuje Dawson
ja uwielbiam Eddiego....musze sie przyznac ze sie zakochalam w nim , jestem fanka Olivera Hudsona i jego osoby , czy w Polsce sa do niego podbni faceci jesli tak to prosze o namiary...najlepiej z okolic slaska:) I Love You Oliver
jak to z okolic slaska z wielkopolski tez moga byc:))))chociaz ja juz mam chlopaka to nie zaszkodzi pomarzyc sobie o cudownym olivierze, bo ja tez go uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!posciagalam sobie zdjatka z jego stony...i sie w nie wpatruje, a poza tym chce gdzies znalezc jakies inne filmy z jego udzialem. a pomyslec ze przed tym jak go zobaczylam w jeziorze marzen ie mialam pojecia ze istnieje!!!!jest cudowny i chcialabym zeby byl z joey!ale wiem ze tak nie bedzie, ciesze sie wiec ze bedzie jeszcze w paru odcinkach, chyba w przyszlym tygodniu....w sumie to chyba zakochalam sie w postaci a nie w nim, lae przeciez jest takim niezlym ciachem ze ja nie moge!!!!!!eddi jest the best dzieki niemu znow chce mi sie ogladac jezioro marzen i z niecierpliwoscia czekam na nowe odcinki!
nie lubilam pacyego"z broda"ale zaczyna ewoluowac wiec moze nie bedzie taki zly, teraz nie mam kogos kogo barzdo nie lubie, chociaz nudne sa watki z dawsonem, pozdrawiam wszystkie fanki eddiego!!Dziewczyny z calej polski laczcie sie!!!!!!!!!!
1. Jack
2. Jen
3. Joey
4. Pacey
5. Dowson
6. Audrey
Czyli KOCHAM WSZYSTKICH !!
Ja najlepiej lubie Joey i Jacka. Do niego nie mam żadnych zastrzeżeń, ale ona czasem przesadza przez co odpycha od siebie ludzi. Eddie też jest fajny ale pewnie nie zostanie na stałe.
Najbardziej lubię Jen i Jacka. Są najciekawszymi i najzabawniejszymi postaciami w Jeziorze marzeń. Dawson i Joey są strasznie nudni, mdli mnie na ich widok. Po zakończeniu emisji Jeziora marzeń powinni nakręcić spin off opowiadający o życiu Jacka i Jen w Nowym Jorku. Takie coś miałoby sporą o0glądalność, ale wszystko popsuli scenarzyści, którzy w ostatnim odcinku uśmiercili Jen :( Palanty!
1.no wiec ja najbardzie kocham dawsonika:D (jak zauwazylam nie tak duzo osob go lubi co mnie dziwi....) james van der beek jest taki slodziusi.... a charakter dawsona tez mi odpowiada... 2. pote, to bedzie joey jen i jack (zalezy kiedy:D) 3. Pacey'a lubie z ich piatki najmiej, (chociaz ostatnio juz bardziej...) 4. audrey... hmm... nie wiem... czasami jest fajna i wogle, ale tak to nie wiem... moze przez to jak wyglada... nie odpowiada mi jej typ urody... 5. strasznie podobal mi sie charlie... chad michael murray jest taki fajniusi... ale o nim to tak na marginesie....:D:D:D