PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

kogo najbardziej lubicie a kogo nie lubicie z Dawson's Creek po jednej osobie Ja najbardziej lubie Joey i Paceya ale jesli mam wybierac to Pacey a troche mnie denerwuje Dawson

użytkownik usunięty
iwunia

ja uwielbiam Eddiego....musze sie przyznac ze sie zakochalam w nim , jestem fanka Olivera Hudsona i jego osoby , czy w Polsce sa do niego podbni faceci jesli tak to prosze o namiary...najlepiej z okolic slaska:) I Love You Oliver

użytkownik usunięty

jak to z okolic slaska z wielkopolski tez moga byc:))))chociaz ja juz mam chlopaka to nie zaszkodzi pomarzyc sobie o cudownym olivierze, bo ja tez go uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!posciagalam sobie zdjatka z jego stony...i sie w nie wpatruje, a poza tym chce gdzies znalezc jakies inne filmy z jego udzialem. a pomyslec ze przed tym jak go zobaczylam w jeziorze marzen ie mialam pojecia ze istnieje!!!!jest cudowny i chcialabym zeby byl z joey!ale wiem ze tak nie bedzie, ciesze sie wiec ze bedzie jeszcze w paru odcinkach, chyba w przyszlym tygodniu....w sumie to chyba zakochalam sie w postaci a nie w nim, lae przeciez jest takim niezlym ciachem ze ja nie moge!!!!!!eddi jest the best dzieki niemu znow chce mi sie ogladac jezioro marzen i z niecierpliwoscia czekam na nowe odcinki!
nie lubilam pacyego"z broda"ale zaczyna ewoluowac wiec moze nie bedzie taki zly, teraz nie mam kogos kogo barzdo nie lubie, chociaz nudne sa watki z dawsonem, pozdrawiam wszystkie fanki eddiego!!Dziewczyny z calej polski laczcie sie!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 3

1. Jack
2. Jen
3. Joey
4. Pacey
5. Dowson
6. Audrey

Czyli KOCHAM WSZYSTKICH !!

pani_racja

Najmniej lubię Dowsona-taki laluś!!Joey jest najlepsza choć też czasami przesadza!

ocenił(a) serial na 10
kamka_

mary 89 ja tez lubie jack'a fajna postac bardzo

ocenił(a) serial na 10
iwunia

Ja najlepiej lubie Joey i Jacka. Do niego nie mam żadnych zastrzeżeń, ale ona czasem przesadza przez co odpycha od siebie ludzi. Eddie też jest fajny ale pewnie nie zostanie na stałe.

użytkownik usunięty
iwunia

Najbardziej lubię Jen i Jacka. Są najciekawszymi i najzabawniejszymi postaciami w Jeziorze marzeń. Dawson i Joey są strasznie nudni, mdli mnie na ich widok. Po zakończeniu emisji Jeziora marzeń powinni nakręcić spin off opowiadający o życiu Jacka i Jen w Nowym Jorku. Takie coś miałoby sporą o0glądalność, ale wszystko popsuli scenarzyści, którzy w ostatnim odcinku uśmiercili Jen :( Palanty!

użytkownik usunięty
iwunia

1.no wiec ja najbardzie kocham dawsonika:D (jak zauwazylam nie tak duzo osob go lubi co mnie dziwi....) james van der beek jest taki slodziusi.... a charakter dawsona tez mi odpowiada... 2. pote, to bedzie joey jen i jack (zalezy kiedy:D) 3. Pacey'a lubie z ich piatki najmiej, (chociaz ostatnio juz bardziej...) 4. audrey... hmm... nie wiem... czasami jest fajna i wogle, ale tak to nie wiem... moze przez to jak wyglada... nie odpowiada mi jej typ urody... 5. strasznie podobal mi sie charlie... chad michael murray jest taki fajniusi... ale o nim to tak na marginesie....:D:D:D