All of Us Are Dead
powrót do forum 1 sezonu

Serial kończy się w sposób gdzie wszystko tak naprawdę zostało wyjaśnione. Bez żadnych niedociągnięć. Zrobienie następnego sezonu byłoby zwykłym skokiem na kasę (tak jak z nowymi częściami szybkich i wściekłych). Mówię to jako fan tego serialu PROSZĘ NIE RÓBCIE NOWYCH SEZONÓW!

ma_ciek__pl

"Bez żadnych niedociągnięć" - niekoniecznie, w przedostatnim odcinku była scena jak jacyś ludzie zabrali zombie-rodzine twórcy tego wirusa. Tamtem facet kazał nie robić im krzywdy i gdzieś wywieźć. Powiem Ci że jak dla mnie to na wojsko to oni nie wyglądali.

Choć fakt nie powinni robić drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Radek_Traczyk

Według mnie to był ten wywiad, sam generał przed samobójstwem mówi aby wezwano wywiad

ocenił(a) serial na 8
ma_ciek__pl

A ojciec rodziny gdzie się podział? Było widać, że przezył ugryzienie i zniknął gdzieś w szkole, wątek może być kontynuowany. W dodatku nie wiadomo kto na końcu z tych co przeżyli się pojawił, ja chcę drugi sezon! :)

ocenił(a) serial na 8
tomciak89

przeżył? Przecież go całego oblazło

ma_ciek__pl

Ale potem jest scena, jak z tymi ugryzieniami idzie gdzieś, a zombie go ignorują. Więc chyba sobie coś zdążył wcześniej zaaplikować i można go uznać za jednego ze zmutowanych.

ocenił(a) serial na 8
SiOsTrY

Aha, ciekawe