PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143801}

Jim wie lepiej

According to Jim
2001 - 2009
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18830
5,5 4 krytyków
Jim wie lepiej
powrót do forum serialu Jim wie lepiej

Słabiutki :/

ocenił(a) serial na 1

Comedy Central śmiało mogłoby się go pozbyć. Serial komediowy, który po prostu nie jest śmieszny.

____OSCAR____

Jeżeli ten serial jest słabiutki to w takim razie jaki cię śmieszy ...

ocenił(a) serial na 9
____OSCAR____

Protestuje!Imo świetna produkcja zawsze chętnie oglądam.

staviklotz

ja również go uwielbiam! jest taaki ciepły. i rozsmiesza mnie najbardziej ze wszystkich seriali obecnie lecących na CC. :)

ocenił(a) serial na 10
kropka336

Widac ze sie koles nie zna na smiesznych filmach. A tak poza tym JIm jest najlepszy.

____OSCAR____

w takim razie jak wyjasnisz najwieksza ogladalnośc "jim'a" ze wszystkich seriali ? Jesli wedlug Ciebie ten serial nie jest smieszny to za to Ty jestes smieszny :D lubie takich jak Ty hehe

____OSCAR____

według mnie Jim jest świetny. !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
____OSCAR____

To twoje zdanie.Szanuję je.A teraz ja.moim zdaniem ten serial jest nie raz śmieszny ,a nie raz nie.Fajnie się je ogląda bo przynajmniej można się trochę rozluznić i trochę pośmiać.A śmiech jest zdrowy :)

ocenił(a) serial na 3
magda13girl

Całkowicie się zgadzam z Oscarem i Tatą Psychopatą. "Jim wie lepiej" jest nudny, przewidywalny, mało śmieszny. Ot, typowy sitcom. Dziwię się,że jest to najbardziej zabawny serial komediowy. Może Milanoo z naszym poczuciem humoru jest już tak źle. Inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć tak wielkiej popularności "Jim wie lepiej".

ocenił(a) serial na 9
____OSCAR____

Ja lubie ten serial. Jest czasem śmieszny, a czasami normalny (taki jakby z prawdziwego życia amerykańskich rodzin).
Tak samo tak, kochanie. Czasem mają śmieszne teksty, ale czasami są beznadziejni i przełanczam kanał.
Hoży doktoży są zabawni i fajni, bo są na swój sposób głupi ;p
Lubię też... Jak poznałem waszą matkę.
A nie lubie: Chłopaki z baraków, Camera Cafe, Posterunek w Reno i przystanek Alaska.
Zniose, ale nie przepadam za On, ona i dzieciaki, diabli nadali i inne.

Każdy ma swoje zdanie i swój gust więc się nie wtrącam, ale nie mówcie że comedy central ma się go pozbyć jeżeli inni go lubią!

AduSia__

Dokładnie ...
Gdyby miał słabą oglądalność do by go nie emitowali na okrągło w przeciwieństwie np: do :Chłopaki z baraków" których już nie ma ...

ocenił(a) serial na 3
Tibn

Nie twierdziłem, że "Jim wie lepiej" ma słabą oglądalność.Napisałem, że mnie dziwi, że tak przeciętny serial podoba się aż tylu osobom.Od tego jest forum, żeby dyskutować i wymieniań się opiniami. Nie ma szans by wpłynęły one na kształt ramówki Comedy Central.Jak dla mnie porównanie Tak kochanie i Przystanek Alaska jest nieporozumieniem. Z jednej strony bowiem mamy marną komedyjkę. Z drugiej natomiast serial z przesłaniem oraz wyrazistym postaciami.Sam nie jestem wielkim fanem Przystanku Alaska, ale lubię go czasami obejrzeć.Mówienie, że Tak kochanie jest lepsze od Przystanku Alaska to tak samo jak stwierdzić, że nasz rodzimy polonez jest lepszy od BMW.Tak to wygląda z mojej perspektywy.

ocenił(a) serial na 8
Slayer55

Sam jestes przecietny...
Skoro podoba sie tylu osobom, to raczej z toba jest cos nie tak - nie sadzisz?? ;>
A jesli uwazasz, ze przystanek Alaska jest dobrym serialem, to chyba miales lobotomie!! :/
Widzialem kilka odcinkow (ogladalem je z totalnej nudy, poniewaz nic FAJNEGO nie lecialo akurat) i myslalem, ze zasne :/
To KOMPLETNIE nie jest smieszne. Zaden aktor sie tam nie wybija. To jest cos w stylu Ranczo. Serial dla starych bab.
Przystanek Alaska nie ma ZADNEGO przeslania - czlowieku, Ja nie wiem w jakim ty swiecie zyjesz. To ma takie samo przeslanie jak Klan...
Mowiac, ze Przystanek Alaska jest lepszy od Tak, Kochanie to tak samo jak stwierdzic, ze wasz rodzimy Fiat 126p jest lepszy od Chevrolet Corvette.
Tak to wyglada ZE WSZYSTKICH perspektywy

____OSCAR____

ej weź jak się nie znasz na serialach to się nawet nie wypowiadaj.
pewnie oglądasz bzdury typu chłopaki z baraków.
wgl to jest jeden z najlepszych seriali komediowych, które oglądałam, a jest ich bardzo dużo .

ocenił(a) serial na 3
nikittaaa

Cóż jestem pod wrażeniem twoich argumentów, ale jednak zdania o tym serialu nie zmieniłem.Niemniej prawie udało Ci się mnie przekonać.Zupełne pudło, jeżeli chodzi o chłopaków z baraków. Nie oglądałem żadnego odcinka.Od razu tez napiszę, że oglądam takie seriale komediowe jak Family Guy, Fry w kosmosie czy Hoży doktorzy.Właśnie taki dziwny, niestandardowe, pokręcony humor mnie bawi. Naprawdę się boje jakie są te słabsze seriale, skoro dla Ciebie Jim to jeden z najlepszych.

____OSCAR____

Pisze to człowiek, który Klan ocenił na 10.
Nie mam pytań.

ocenił(a) serial na 3
jack19

Mógłbyś sprecyzować do kogo była ta wypowiedź skierowana?

Slayer55

Do autora tematu :)

ocenił(a) serial na 1
jack19

Coś Ci się chyba pomyliło. A dokładniej 10 z 1 :/ "KLAN" ma ode mnie 1. A powinno być zero.

ocenił(a) serial na 6
____OSCAR____

Make peace not war,please:D!!

____OSCAR____

Haha teraz szybko zmienił i świruje. Przecież widziałem, że było 10.

ocenił(a) serial na 1
jack19

"Haha teraz szybko zmienił i świruje. Przecież widziałem, że było 10"

Jak bym słyszał Zbigniewa Ziobro... :/

ocenił(a) serial na 8
____OSCAR____

____OSCAR____ zgin, przepadenij prowokatorze!

ocenił(a) serial na 8
____OSCAR____

To jest jeden z najlepszych seriali komediowych jakie wogole powstaly. Glownym bohaterem jest typowy (co juz jest duzym plusem, bo wszystkie inne seriale probuja pokazac bohaterow w jak najbardziej poikrecowny sposob) Amerykanski facet, ktory ma wlasne zdanie na kazdy temat xD
Mimo swoich licznych wad i totalnie zakreconym poczuciu humoru, ma normalna zone :) W zasadzie to sa calkowite przeciwenstwa, co doprowadza do roznych smiesznych sytuacji xD
No i rodzinka zony xD Oni sa the best!! Andi to moj idol xD

ocenił(a) serial na 7
Arto0X

Lubie Jima ... ale ja nie o tym ,jak ktoś tam wyżej w ogóle śmiał powiedzieć złe słowo na Chłopaki z baraków ... szkoda gadać

ocenił(a) serial na 6
oksywianin

Ja mogę powiedzieć że Chłopak z Baraków to jeden z najgorszych seriali puszczanych w CC

ocenił(a) serial na 7
2903

bo nie masz pojęcia o czym mówisz ... człowieku wymienię Ci teraz parę wynalazków z ramówki które są pomyłką telewizyjną Zdrówko , Sarah S. , Kristin , Włatcy Móch , Oczytana etc. etc. więc bez takich haseł że jest to najgorszy serial puszczany w cc

ocenił(a) serial na 8
2903

Chlopaki z Barakow to juz jest inny temat. Nie powiem, ze ich nie rozumiesz, bo tam nie ma co rozumiec xD
Ale powiem, ze ich "nie czujesz" poprostu :)

To jest bardzo, ale to BAAAARDZO specyficzne poczucie humoru.
Bazujace na najnizszej kulturze osobistej jaka tylko moze byc xD
Ale wlasnie to jest w tym serialu najlepsze!! xD Kocham tego typu seriale:
przeklenstwo pojawia sie w co drugim zdaniu i jest w nie wkomponowane zupelnie bez powodu, gra aktorska jest slaba (tak jakbym to Ja stal przed swoja wlasna kamera i robil rozne smieszne rzeczy) i rozsmieszyc moze tylko kogos o bardzo zanizonym poczuciu humoru xD

Czyli serial stworzony wlasnie dla mnie!!
To jest alternatywa dla tych wszystkich "spokojnych, familijnych i kulturalnych" seriali puszczanych w srodku dnia.

Jesli nie masz takiego glupiego poczucia humoru jak fani tego serialu, to nigdy ci sie on nie spodoba :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
shamar

..."chamem, prostakiem i cwokiem"
Nie powinienes publicznie podawac imion swoich ojcow, bo ktos moze to wykorzystac przeciwko tobie ;>

użytkownik usunięty
Arto0X

Aleś mu pojechał xD

ocenił(a) serial na 8

Z takimi lamami trzeba krotko ;>
Zreszta jak widac na innych forach, w ktorych ten kolo sie udzielal, to polowa filmwebu go rzeza jak psa :)

ocenił(a) serial na 8
shamar

SORY ze sie wtrace ale shamar prymitywny to jestes ty i te twoje szczeniackie pogrozki, myslisz ze sie ktos na nie nabierze? jesli tak to myslenie nie jest twoja najlepsza strona, skoncz juz bo sie kompromitujesz

ocenił(a) serial na 8
shamar

Heh facet ja jestem za stary na zabawe w dwa rozne konta :] a ty gdybys byl blyskotliwszy to bys sie domyslil ze wystepuje tutaj w formie obroncy gdyz widze ze to narazie ty zasmiecasz tematy obrazajac innych. Wspolczuje naprawde temu posterunkowi na ktorym ty "pracujesz" poniewaz tacy nierozgarnieci policjanci, wykorzystujacy swoja "wladze" sa zakala calej policji. Wlasnie takich jak ty upierdliwcow nazywa sie "dziecmi neo" bo na jedo zdanie odpowiadaja tysiacem obelg, wiec jesli rodzice cie nie nauczyli oglady to ja ci mowie lepiej zamknac gebe na kludke niz bardziej popadac w kompromitacje

ocenił(a) serial na 8
shamar

"jasniej ? dojrzali ludzie nie siedzą na w takich miejscach i nie pouczają innych ani nie wystepują "w formie obroncy" na takim szambowym forum jak to ( nie chodzi tu o ogolne forum ale o nadmierną ilosc smieci generowanych przez dzieci albo zwyklych durnii, od jakiegos czasu jest juz przewaga "nic nie wartych" tematów przeslaniajacych to co powinno cechowac ten portal).
Dojrzali i "starzy" zlewają utarczki z bandą idiotów na tym forum i forach podobnych.
Niedojrzali prowadzą dziwne misje w necie i wydaje im sie ze to jakies powazne dzialania... haha "

Czyli wg twojej teorii, nie jestes ani "dojrzaly", ani "stery" - mowilem to od samego poczatku xD Maloletnie lama i tyle :)

"Rzeczywiscie "zasmiecilem tyle tematów" ze hoho... wszystkich obrazam, nic tu innego nie napisalem jeszcze, same obelgi... ignorant pelna mordą, jesli ja juz odnosze sie do jakiegos uzytkownika tego forum to zadaje sobie ten minimalny wysilek i sprawdzam przekroj jego profilu zanim wydam o nim ocene... ale przeciez to ja jestem dziecko neo , ktore jest tu tylko dla rozróby... marnosc ... "

Jestes idiota?? xD Popatrz sie na wiekszosc forow w jakicj sie udzielales na tej stronie. Przesledzilem tematy, w ktorych sie udzielales i nie bylo takiego, w ktorym nie mialbys z kims slownej utarczki xD Zakala tego forum jak sie patrzy. Nic tu nie wnosisz - masz tepe poglady i z kazdym sie rzezasz.

"3. "jak ty upierdliwcow nazywa sie "dziecmi neo" bo na jedo zdanie odpowiadaja tysiacem obelg" ... na papierze chce te tysiace obelg moich bo inaczej są to pomowinia..."

Po co mi papier?? Mam ci kurwa lis wyslac?? xD
Moge specjalnie dla ciebie skopiowac twoje wypowiedzi na roznych forach i ci wyslac :) Chcesz?? ;>

"* nauczyc sie korzystac ze slownika
* juz ci pisalem ale widze ze nie dociera , przemądrzali egocentrycy tak mają - nie twoj zasrany interes czy bede sie kompromitowal czy nie, ja mam gleboku w d. co ty (i inni) robisz na tym forum..."

Ty tez sie naucz korzystac ze slownika xD
Swoje wady przypisujesz innym :)

"a więc (SIC!) - Zyj dalej lub umrzyj... absolutnie mi zwisa twoja osoba i jej dalsze losy rozgarnięty mędrc... SORIII - starcze..."

Kieruje te slowa do ciebie :) Lecz na koncu zamiast slowa "starcze" napisalbym "gowniarzu"

"Zanim znow bedziesz cos insynuowal odnosnie mojej osoby ( lub nie zrouzmiales powyzszych) to wiedz , ze nie bylo zadnych negatywnych napadów na twoją osobe... po prostu irytują mnie przemądrzalki, ktorym sie wydaje, ze pozjadali wszelkie rozumy, pseudomoralizatorskie nastolatki..."

Czyzbys irytowal sam siebie?? xD Widze, ze masz ciezkie zycie xD

Arto0X

"rzezasz" i tym podobne zwroty juz dawno daly mi jasnosc z kim ( a raczej z czym ) w tym przypadku mam do czynieni)... nie zaslugujesz z na zadną dyskusjhe po parszywych obelgach jak z najgorszego meliny...

ocenił(a) serial na 8
shamar

Nie xD To TY jesteszjebanym dzieckiem Neo. Kurwanie wiem ile jeszcze osob musi ci to powiedziec, zeby to do ciebie dotarlo. Bo jak widze, to na kilku roznych forach powiedzialo ci juz o tym conajmniej kilkanascie osob, a ty dalej twierdzisz, ze nie jestesdzieckiem neo xD
Nie ma to jak oszukiwac samego siebie xD

I poki co to ty obrazasz innych. Ja obrazam tylko ciebie ;>

ocenił(a) serial na 8
shamar

Do takiego zera jak ty zawsze beda pyskowki - i jak widac nie tylko odemnie ;> Lamy trzeba tepic

ocenił(a) serial na 8
shamar

A wiec tak "zadufana przylosci polski" (tak to bylo okreslenie na ciebie, a jesli trudno ci to zrozumiec to polecam slownik :]"

po pierwsze - spojrz na na swojego posta i i przemysl to co napisales (o ile nauczono cie porzadnie uzywac mozgownicy) to wszystko co napisales, caly ten "sarkazm" i dowalanie mi bez rzekomych "obelg" swiadczy tylko o tym ze jestes sfrustrowanym dzieciakiem ktory nie przyjmuje krytyki na klate tylko bezsensownie wykluca sie nawet wiedzac ze racji nie ma.

Po drugie - nie, nie bronie tu nikogo tylko nie toleruje jak ktos wtracaq bezsensownie swoje trzy grosze ktore nie dotycza tematu i obrazaja do tego inne osoby.

po trzecie - moze i szczylem nie jestes to jednak wszystko wskazuje na to ze raczej masz buntowniczy wiek i jak juz przytoczylem wczesniej wszystko odbierasz za riposte w twoim kierunku i probujesz sie bezpodstawnie odegrac.

po czwarte - prosze nie baw juz sie w "policjanta", "poloniste" i "filozofa" bo daleko ci do tych profesji.

po piate - ludzi nie ocenia sie po tym jakie filmy dodaja do ulubionych i jakich aktorow/aktorki...

podsumowanie - na takich ludzi najlepsza jest ignoracja (to tak jak z dzieckiem, ktore rzuca w ciebie piaskiem, zignoruj a mu sie znudzi w koncu). Tak wiec zastanow sie nad soba i przestan sie tak zachowywac albo idz na inne forum o tematyce bardziej stosownej dla twego wieku a napewno tam znajdziesz kogos komu sie nie znudzisz. Koniec moich wywodow. wracam do bardziej milszego zajecia - oceniania filmow

Aha jeszcze jedno - to ze wywaliles dluga LITANIE to jeszcze nie robi z ciebie medrca :]

Nozix

widze, ze nic nie dociera...

ocenił(a) serial na 8
shamar

raczej do ciebie nie dociera trolu...zalosny jestes tyle ci powiem

ocenił(a) serial na 8
shamar

z teg9o wynika raczej ze to ty tych slow nie rozumiesz i tuszujesz to bluzgami, ja uzywam slow ktorych znaczenia znam dla twojej wiadomosci

Nozix

oki masz wszechracje... we wszystkim,
... znudzilo mi sie juz wdawanie w pyskówki z dziecmi... do przeczytania po drugiej stronie

ocenił(a) serial na 8
shamar

Heh poprostu przyznaj sie kolego ze nie wiesz co juz masz powiedziec :] tak wlasnie koncza trolle ktore tylko sieja chaotyczny zamet na czatach i forach różnego rodzaju i jak przychodzi co do czego to juz sie wycofuja :] milo mi bylo ciebie poznac i pamietaj na przyszlosc jesli cie mama nie nauczyla, pomysl dwa razy zanim napiszesz cos glupiego :]