Comedy Central śmiało mogłoby się go pozbyć. Serial komediowy, który po prostu nie jest śmieszny.
Heh no prosze prosze w koncu wysililes sie na jakies normalne, sensowne zdania :] ale wiesz co? to na nic bo nie wierze w ani jedno slowo, patrzac wlasnie na tematy na FW w ktorych sie udzielales widze tylko zadufanego, przemondrzalego gnojka ktory probuje narzucac swoje zdanie i pouczac w wulgarny sposob innych, a tak naprawde sam ma zerowe pojecie o tym wszystkim
"mam tu konto od kilku lat tylko po to, by uzerać sie ze zgrają durnych, chamskich smarkaczy, ktorzy potrafią o danym filmie napisac max. 3 zdania (przy dobrych wiatrach) a w nich i tak nie potrafią wymienic prawie zadnych argumentów ... dla takich idiotów osobe ktorej dany film sie nie podobal nalezy zwyzywac od najgorszych i jest git..."
No i widzisz?? Tak wlasnie wszyscy cie odbieramy :)
Jestes "durnym, chamskim (lol) smarkaczem, ktory potrafi napisac o danym filmie max. 3 zdania, a w nich i tak nie potrafi wymienic prawie zadnych argumentow..."
ssij mi jajca szmaciarzu. Lama sie urodziles i lama zdechniesz xD
Czekam na te konsekwencje, ktorymi probujesz mnie straszyc xD
Wrecz nie moge sie ich doczekac obszczymurze xD
No to sei zastanow xP
Wiesz jakie prawa rzadza Telewizja?? ;>
Musi byc przedewszystkim "ogladalnosc". A skoro Jim wie Lepiej ciagle jest na antenie, to znaczy, ze jednak sie komus podoba i ktos go oglada xP
A skoro komus sie podoba, to znaczy, ze jest dobry :)
Mnie sie np. bardzo podoba :)
Ta "Jim wie lepiej" jest słabiutki, a twoj Family Guy to szczyt wyrafinowanego humoru, panie Oscar ;s
Btw.: "smialo sie go pozbyc" - rozumiem Oscar ze ogladalnosc seriali CC masz w malym palcu Lol.
a ja sie zgadzam z zalozycielem tematu, ze ten serial jest bardzo rzadko smieszny i nie przejmuj sie gadaniem ludzi, ktorzy od razu przystepuja do obrazania innych jak tylko ktos sie z nimi nie zgadza.
widzialam wiele odcinkow "jima", bo bardzo lubie serial "on, ona i dzieciaki", a "jim" leci zaraz potem i nie raz zdarzalo sie , ze przypadkowo poogladalam i nie pamietam zeby mnie cos rozsmieszylo.
a co do pozbywania sie seriali to niestety na takim programie, gdzie non stop one leca to zawsze tak bedzie , ze czesc bedzie lepsza a czesc slabsza.