bezkrytyczny, robienie z siebie glupka przy trudnych pytaniach, skakanie po stołach przywodzi mi na myśl rodzimego celebrytę-filantropa w żółtej koszuli i czerwonych okularach.
Natomiast brak żony, rodziny i laseczek przypomina mi zupełnie innego półboga nadwiślańskiego, równie religijnego na pokaz i ziejącego nienawiścią.
Chyba kazdy polityk jest degeneratemem skoro wybral taki zawod. Nie sadze aby kaczynski byl wyjatkowy.
dla ciebie. ale widze ze go dobrze znasz. na pewno nie z mediow tylko osobiscie.
A on mi przypomniał Jureczka co rok traci głos... Plus można dodać Kubusia z Województwa naszego polskiego DJ a....
To jest niefajne stwierdzenie, bo rzucasz oskarżenie, choć nie wypowiadasz go wprost. Nie masz żadnego dowodu, poszlaki, tylko wspólną niechęć do obu panów. I ok, możesz nie lubić Owsiaka, masz prawo. Ale nie podpinaj go z tego powodu pod taką grubą akcję.
Nie przesadzaj. Ja nie oskarzam tylko porownuje zachowanie , zwlaszcza unikanie odpowiedzi na trudne pytania poprzez np skakanie po stole. Daleki jestem od sugerowania pedofilii tej osobie. Cwaniactwo co najwyzej i umiejetnosc manipulowania