PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10011147}

Jimmy Savile: Brytyjski horror

Jimmy Savile: A British Horror Story
2022
6,5 2,2 tys. ocen
6,5 10 1 2173
6,4 8 krytyków
Jimmy Savile: Brytyjski horror
powrót do forum serialu Jimmy Savile: Brytyjski horror

bezkrytyczny, robienie z siebie glupka przy trudnych pytaniach, skakanie po stołach przywodzi mi na myśl rodzimego celebrytę-filantropa w żółtej koszuli i czerwonych okularach.

ocenił(a) serial na 6
janek_obwarzanek

Miałem identyczne skojarzenie...

janek_obwarzanek

Natomiast brak żony, rodziny i laseczek przypomina mi zupełnie innego półboga nadwiślańskiego, równie religijnego na pokaz i ziejącego nienawiścią.

oppserwatorr

biedroń nie jest religijny

Petr_Lolecko

Dlatego nie o nim mowa. Brawo za czujność.

ocenił(a) serial na 4
oppserwatorr

Chyba kazdy polityk jest degeneratemem skoro wybral taki zawod. Nie sadze aby kaczynski byl wyjatkowy.

janek_obwarzanek

Jest wyjątkowym ch... em.

ocenił(a) serial na 4
oppserwatorr

dla ciebie. ale widze ze go dobrze znasz. na pewno nie z mediow tylko osobiscie.

janek_obwarzanek

Po czynach poznacie.

janek_obwarzanek

A on mi przypomniał Jureczka co rok traci głos... Plus można dodać Kubusia z Województwa naszego polskiego DJ a....

janek_obwarzanek

To jest niefajne stwierdzenie, bo rzucasz oskarżenie, choć nie wypowiadasz go wprost. Nie masz żadnego dowodu, poszlaki, tylko wspólną niechęć do obu panów. I ok, możesz nie lubić Owsiaka, masz prawo. Ale nie podpinaj go z tego powodu pod taką grubą akcję.

ocenił(a) serial na 4
Markmanaman

Nie przesadzaj. Ja nie oskarzam tylko porownuje zachowanie , zwlaszcza unikanie odpowiedzi na trudne pytania poprzez np skakanie po stole. Daleki jestem od sugerowania pedofilii tej osobie. Cwaniactwo co najwyzej i umiejetnosc manipulowania

janek_obwarzanek

Pewnie - bo ty wolisz takich, co latają z gaśnicą. Won za Don, do swoich.

ocenił(a) serial na 4
modesty_blaise

Wole twoja stara

janek_obwarzanek

Dopiero teraz podłączyli ci internet w Tworkach?