Dlaczego w obsadzie nie ma 戚迹 (Qi Ji), który wcielał się w postać Qian Tian Long Yi???
Tak. Mnie się bardzo podobała, ale to też kwestia gustu... Pewnie za jakiś czas ponownie obejrzę...
Możesz obejrzeć online, np. na dramaonline... Na YouTube pliki są wyciszane tam gdzie jest muzyka, więc lepiej omijać je, bo psuje tylko przyjemność z oglądania. Napisz do mnie na PW.
Wszystkie konta były usuwane ze względu na złodziei, i będzie to powtarzane co jakiś czas, możesz założyć nowe konto... lub wejść na baka...
Nie mogę podać tu linku, niezgodne z regulaminem. Dodatkowo nie można usunąć wiadomości jak na innych forach. Wpisz w google... znajdzie.
Oglądałaś na drama... i nie wiesz do kogo strona należy? Na yt legalnie dobre tłumaczenia ma MeiQ. Tak z doświadczenia, bazując na polskich napisach z ang., angielskie tłumaczenia są beznadziejne, często w napisie jest co innego, niż mówią na ekranie... jeszcze gorsze są dramy historyczne, jak tłumaczy ktoś, kto nie zna historii. Wpisz baka dramawiki. Ja oglądam głownie na youku...