PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750320}
7,3 42  oceny
7,3 10 1 42
Jin Xiu Yuan . Hua Li Mao Xian
powrót do forum serialu Jin Xiu Yuan . Hua Li Mao Xian

戚迹 (Qi Ji)

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego w obsadzie nie ma 戚迹 (Qi Ji), który wcielał się w postać Qian Tian Long Yi???

NidhoggVrede

Polecasz dramę?

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Tak. Mnie się bardzo podobała, ale to też kwestia gustu... Pewnie za jakiś czas ponownie obejrzę...

NidhoggVrede

A gdzie ja znajdę online z pl napisami? Bo na YouTube widziałam tylko z eng

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Możesz obejrzeć online, np. na dramaonline... Na YouTube pliki są wyciszane tam gdzie jest muzyka, więc lepiej omijać je, bo psuje tylko przyjemność z oglądania. Napisz do mnie na PW.

NidhoggVrede

Tylko na dramaonline chyba usunęli mi konto bez możliwości założenia nowego :)

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Wszystkie konta były usuwane ze względu na złodziei, i będzie to powtarzane co jakiś czas, możesz założyć nowe konto... lub wejść na baka...

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Tak.

NidhoggVrede

Nie wiem co to jest

NidhoggVrede

Podaj link będzie najlepiej thx

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Nie mogę podać tu linku, niezgodne z regulaminem. Dodatkowo nie można usunąć wiadomości jak na innych forach. Wpisz w google... znajdzie.

NidhoggVrede

Szukam i jedynie na YouTube z napisami eng

ocenił(a) serial na 9
Weronka90

Oglądałaś na drama... i nie wiesz do kogo strona należy? Na yt legalnie dobre tłumaczenia ma MeiQ. Tak z doświadczenia, bazując na polskich napisach z ang., angielskie tłumaczenia są beznadziejne, często w napisie jest co innego, niż mówią na ekranie... jeszcze gorsze są dramy historyczne, jak tłumaczy ktoś, kto nie zna historii. Wpisz baka dramawiki. Ja oglądam głownie na youku...

NidhoggVrede

To gdzie znajdę ten serial z pl napisami?

NidhoggVrede

Wrzuć link do serialu nie bądź skąpcem

NidhoggVrede

Ja wklejam linki od kilku lat