PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118568}

Joey

2004 - 2006
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14426
4,7 3 krytyków
Joey
powrót do forum serialu Joey

FRIENDS czy JOEY

ocenił(a) serial na 10

ja jednak bardziej wole przyjaciół. Ta obsada i wogole, chociaz joey tez jest fajny

ocenił(a) serial na 10
anita075

FRIENDS 10

JOEY 10 +

Ale oba są genialne

ocenił(a) serial na 10
2903

w obu serialach zawsze sie usmialam ;))rewelka

ocenił(a) serial na 10
anita075

moze i babskie ale genialne;));]]pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
anita075

AL odpowiedz mi dlaczego babskie , sądzę że Joey na pewno nie jest babskim serialem.

Babski serial to All My Beal ale cóż ty chyba nigdy nie polubisz Joey lub Przyjaciół więc nie ma o czym gadać

2903

Joey to dość kiepawy serial - rezyser chcial na sile przedlozyc zywot przyjaciol. Przyjaciele to najleprzy serial na swiecie. Nie ma porownania nawet. Przyjaciele o niebo lepsi.

ocenił(a) serial na 7
DirtyLarry

No właśnie, wydaje mi się że troche głupio porównywać oba te seriale z racji powiązania takiego a nie innego :)

"rezyser chcial na sile przedlozyc zywot przyjaciol"
wiem co masz na mysli, ale formalnie Joey gora dwa trzy razy wspominal stare czasy i tak naprawdę "Joey" to odrebny serial jedynie zbudowany na legendzie "friendsow" ;]

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

joey jest genialny tylko szkoda ze tak mało sezonów ;P a przyjaciół oglądałem tak bardzo mało także się nie wypowiadam na ten temat :)

ocenił(a) serial na 5
anita075

Joey to jedna szósta Przyjaciół. Mniej więcej oczywiście. W Przyjaciołach było sześć ciekawie ze sobą grających postaci, w Joey'u są główne 3 postacie i dodatki. Wiadomo, że Joey w Przyjaciołach grał takiego najbardziej głupiego i oczywiście podobnie jest w "Joey" ale czasem mam wrażenie że nieco 'chandleruje' - wali teksty znacznie przekraczające jego postać z Friendsów. Smutno mi było gdy się Friendsy skończyły dowodząc, że nawet wielkie przyjaźnie kończą się po zakładaniu rodzin. Z resztą w moim życiu było podobnie. "Joey" to takie łagodzenie smutku po zakończeniu "Przyjaciół".

ocenił(a) serial na 9
anita075

Joey jest świetny, ale bez porównania.
Friends to arcydzieło eveeer! :)

ocenił(a) serial na 7
anita075

Joey jest GENIALNY, ale Friends'y są MEGA GANIALNE!!

Szkoda, że Joey'a są tylko 2 sezony :(

anita075

PRZYJACIELE!

Bez Monici, Phoebe, Chandlera, Rossa i Rachel to nie ma sensu. Joeya lubiłem z nich najmniej ; p

ocenił(a) serial na 2
anita075

Przyjaciele

nie był to mój ulubiony serial, ale te popłuczyny czyli Joey to już odgrzewany kotlet.. proste gagi, mdłe postaci, wymuszony humor..

diana6echo

Friends 10/10
Joey 9/10

anita075

Jako fan "Przyjaciół" oceniłbym "Joey'a" na 8/10 za 1 sezon. Za 2, w mojej opinii gorszy, dałbym 6+/10.
Moim zdaniem najlepszy odcinek to pierwszy z pierwszego sezonu. Pewnie był najdłuzej pisany i przez to bardziej dopracowany od następnych.
Potem czegoś zabrakło. Moze tej trójwątkowości w kazdym odcinku, nie wiem.
Jednak nie wiadomo, co by było dalej, bo serial mógł się rozkręcić dopiero w 2-3 sezonie, tak jak było z "Friends", gdzie pierwszy sezon tez nie był najśmieszniejszy (co nie znaczy, ze był słaby).

anita075

Joey tworzył z innymi frendsami zgraną paczek.Samemu jakoś mu nie idzie tak dobrze...O wiele gorsze od przyjaciół!
Fajnie by było jakby zrobili wersje kinową przyjaciół

pawelekxxxx

Zdecydowanie wolę Friends

ocenił(a) serial na 10
VNM 27

przyjaciele przejadło się bardzo dawno temu ;] i jakoś tak wolałem Joey bardziej mi się podobał :-)
Joey nowsze i fajniejsze żarty ,a w przyjaciołach serial wydawał mi się za bardzo poprawny politycznie ,momentami był taki ą,ę błeeeeeeeeeeeeeee ;]
Ja oglądałem przyjaciół tylko i wyłącznie dlatego że grał tam Joey bo tylko on rozkręcał ten serial ,najlepsze skecze i żarty były z udziałem Joeya

damian252

"Joey bo tylko on rozkręcał ten serial ,najlepsze skecze i żarty były z udziałem Joeya" Chyba żartujesz ?

Lecho1523

Dokładnie. Żadna postać w "Przyjaciołach" nie była dominująca. Każdy z szóstki miał mnóstwo świetnych i śmiesznych scen.

direct39

Tak , ja najwięcej śmiechu miałem na wpadkach Rossa :D i jego minach i wgl , a z przyjaciół najbardziej lubiłem Joeya i Monice.

Lecho1523

Wszyscy byli świetni. Nie trawiłem jedynie Phoebe, do dzisiaj nie wiem dlaczego. A najbardziej lubiłem Chandlera - Matthew Perry dał naprawdę pokaz swoich umiejętności komicznych.

ocenił(a) serial na 10
d_m_91

no dobra niech wam śmierdzi wszyscy byli wypas :-) ale ja lubiłem Joeya ;p te jego wpadki z laskami itp,itd mnie to najbardziej bawiło w serialu