PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118568}

Joey

2004 - 2006
6,4 14 tys. ocen
6,4 10 1 14426
4,7 3 krytyków
Joey
powrót do forum serialu Joey

wiadomo, przyjaciol nikt niczym nie zastapi:) ale nie zapominajmy, ze Joey jest jednym z nich, inni bohaterowie za wyzwazniem dla naszej akceptacji, po obejrzeniu kilku pierwszych odcinkow zwatpilam, po 2 miesiacach dalam serialowi kolejna sznase:) - czym dalej tym lepiej, z friednsami tez tak bylo na poczatku, z kazda seria byli coraz lepsi, teraz sledze odcinki Joey na biezaco, dzien po tym jak wyemitowano go w stanach ja juz mam go na komputerze:) naprawde polecam:)

ocenił(a) serial na 10
Karlis

zgadzam się w 100%
pierwsze odcinki lekko zawodzą , pewnie co niektórzy się zrazili
narazie zobaczyłem 19 odcinków pierwszego sezonu i musze przyznać że z każdym odcinkiem frajda z oglądania jest większa i większa . mam nadzieje że z sezonem drugim będzie podobnie
w każdym razie polecam każdemu kto polubił (pokochał) Friendsów i nie tylko

cinema_2

:) ciesze sie, ale obawiam sie, ze producenci zachlysneli sie troche powodzeniem 1 serii, mozna zauwazyc ciagle eksperymenty, czy spodoba sie Howard ( na kilka odcinkow go wycieli) czy Zack jest dobry dla Joey'a itd. ale widocznie tak musi byc, by show sie rozwijal:)
troszke 2 serią mozna sie zniechecic, ale ja nadal wierze, ze jeszcze sobie marke w pelni wyrobia:)
trzeba cierpliwosci:)

ocenił(a) serial na 9
Karlis

nie ogladalem jeszcze zadnego odcinka z serii 2 (pierwsza juz cala widzialem) i jestem naprawde pozytywnie nastawiony do tego serialu :-)

P.S. niech w drugim sezonie bedzie jak najweicej Howarda :-), to jest jedna z moich ulubionych postaci :-)

pablotablo

na poczatku sie rozczarujesz, ale potem Howard wroci:)

Karlis

Joey jest najlepszy :) po prostu wymiata :D