PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480225}

Jonas

2009 - 2010
5,6 5,0 tys. ocen
5,6 10 1 4958
Jonas
powrót do forum serialu Jonas

Dlaczego kręci się takie dziadostwo?Ten serial w niczym nie przypomina seriali Disneya z przed 5 czy 6 lat.Jest pozbawiony ciekawej fabuły,interesujących bahaterów i co najważniejsze nie jest ani trochę śmieszny.Tymbardziej nie rozumiem tekstów pisanych przez wielu innych,zwłaszcza przez założycielę tematu ";D...Komiczni Jonasowie xD".Czy ktoś inteligentny może mi to wytłumaczyć?

wojciechcejrowski02

sama zadaje sobie to samo pytanie. ogladalam jeden odcinek z ciekawosci, ale nie dotrwalam do konca. to niby mialo byc smieszne, ale bylo beznadziejne :/ sorry, ale to serial dla tepych nastolatek :/

wojciechcejrowski02

nie jest to co prawda filmowy przebój,ale podejrzewam że takie seriale powstają po to,żeby fanki mogły się pogapić na Jonasów,ewentualnie posmiać jak ktoś nie ma wiekszych wymagań odnośnie poczucia humoru.

użytkownik usunięty
wojciechcejrowski02

Wow, jestem pełna podziwu.
Widząc, że założyłeś kolejny temat w kolejnej produkcji Disney'a, pomyślałam, że znów zawarte są w nim wyłącznie wyzwiska.
Ciekawa jestem skąd nabrałeś tyle kultury.

Domyślam się pewnie, że twoje rodzeństwo KAZAŁO ci obejrzeć z nimi serial Jonas? Bo skoro tak nie cierpisz Disney'a to są dwie możliwości, albo ta powyżej, albo masochizm.

Dzisiaj natrafiłam przez przypadek na odcinek Jonasów na DC i obejrzałam go z ciekawości, ale nie dotrwałam do końca. W sumie domyslałam się, że został on wyprodukowany żeby Jonasi mieli swój własny serial, jak każda gwiazda Disney'a i jakoś specjalnie nie przyłożyli się co jego scenariusza. Jest po prostu nudny, a momentami przypominał mi serial "Sprawa oddalona" - chyba też Disney'a.

Według mnie najlepszym serialem Disney'a wśród tych, które lecą teraz na DC jest "Nie ma to jak hotel". W głównej mierze to zasługa dobrze dobranych aktorów.

Zgadzam się z założycielem tematu. Też nie wiem poco powstają takie badziewia. Dziwię się że taki shit ma średnią powyżej 7.