widziałem reklamę, wiem o czym będzie, a o czym, to konkretnie o niczym. mówili coś o "przeciętnych" nastolatkach, którzy w tajemnicy są szpiegami jakimiś (albo gwiazdami, coś takiego). ogółem mówiąc, czegoś bardziej żałośnie zerżniętego od hany montany nie widziałem i nie chcę oglądać.
Walcie Disneyu, wierzę w twoje zmartwychwstanie, wstań i nakop do tyłków tym, którzy przyczynili się do produkcji tych wszystkich beznadziejnych szmir, które nazywają Twoim imieniem...
Hm, a ja nie popieram.
Na początku coś tak nie ciągło mnie do zobaczenia tego serialu. Nie widziałam nawet zwiastunu!
Zobaczyłam parę odcinków i, jeżeli dobrze zrozumiałam, oni wcale nie ukrywają tego, że są gwiazdami. To nie jest plagiat!
Z drugiej strony radzę, by przed wystawieniem komentarza przynajmniej zobaczyć 1 odcinek.
Racja, może i nie jest to jakis poważny, głęboki film, tylko lekka, młodzieżowa historyjka, która stawia na komedię. Ale to jest właśnei w tym fajne: np.: w Hannah Monatana wszyscy stawiają głównie na obyczajowy serial, później na komediowy. Przez to fakt, ze gwiazdka ukrywa swoje prawdziwe ja jest może trochę niedorzeczne. Gdyby przedewszystkim powiedzinao: jest to komedia, z domieszką serialu obyczajowego, moż i to by uszło.
Ten serial można zobaczyć by się pośmiać i odprężyć. Jeżeli wszyscy wolicie poważne melodramaty, to po prostu tego nie oglądajcie. Ale nie komentujcie zaraz po zobaczeniu zwiastunu, bo on wam nic nie powie!!!
P.S. Sory, ze wyszło takie wypracowanie, ale nie umiem inaczej.
mi tam sie podobają Jonasi... rano mozna sie spokojnie przy nich rozbudzić i zrelakować.. serial taki bardziej komiczny ale sympatyczny jak dla mnie powyżej 1/10 :PP
Po obejrzeniu pełnego odcinka, po raz pierwszy w życiu jestem załamamny, że nie można dać 0/10. Bracia Jonas chyba za dobrze nie znają słowa "pastisz", bo nie umieją się nim posługiwać. Kompletnie nieśmieszne, ale irytujące. Coś jeszcze gorszego od "Hannah Montana"