Witam
Dzisiaj oglądałem Julię i zobaczyłem jakaś dziewczynke (ma na imie Pola) którą skadś kojarze okazało się że jest to dziewczynka która grała chyba 5-6 lat temu w niani. Nawet nie zauważyłem jak się zmieniła wow nie do pozniania
Hehe... ;D Fakt , kolego, fakt. Tez sprawdzilem kto to jest. Nie, zebym sie jakos bardzo interesowal jej osoba, ale smiem twierdzic, ze jak ta dziewczyna podrosnie, jeszcze z 2 -3 lata, stanie sie kobieta to bedzie sie chcialo seriale ogladac, nawet kiczowate, co by oko nacieszyc;) Pozdrawiam!
też od razu zorientowałąm sie , że to ona, po głosie ja poznałam ;)
jako dziecko w niani była ładniejsza...
W Niania pasowała, tutaj zdecydowanie nie. Jak ktoś napisał aktorka rodem z "Trudnych spraw" wygląda to tak sztucznie i ma na dodatek irytującą postać. Aktorka grająca Kaje fajnie gra. Naturalnie jej to wychodzi.
Myślę tak samo, w Niani była urocza i pasowała. Tutaj - tak, wiem że podrosła i już nie może grac takiej roli jak w niani, ale teraz jako starsza dziewczyna jak dla mnie niestety nie zachwyca swoją grą.. Może na tym polegał wtedy jej sukces - była uroczą dziewczynką, a w takim wieku wiele nie trzeba.
Zgadzam się, w Niani była naturalniejsza :) Jej serialowa siostra ją powinna podszkolić w byciu naturalnym. A to jej robienie dramatu z tego że nie je mięsa i jest dziewczyną (zespół) jest strasznie sztuczne.
Ja Niani jak już wspomniałam nie oglądałam regularnie, ale tyle ile widziałam to moje ;) I przyznaję, że mnie w Niani Emilka nie zachwyciła, jednak tam była jeszcze dzieckiem i to nie było, aż tak irytujące, ale wg mnie nie grała zachwycająco. I ja najpierw przeczytałam jakiś artykuł o tej Emilce w gazecie, że świetnie gra, że jest naturalna itp itd i gdy pewnego dnia włączyłam tv i zobaczyłam Nianię postanowiłam oglądnąć i robiłam to wtedy gdy miałam czas i po tym artykule spodziewałam się o wiele lepszej gry aktorskiej niż to, co zaprezentowała...
Niestety w Julii jest o wiele gorzej....