Śmiać mi się chcę jak słyszę że Julia jest na oryginalnym scenariuszu!:)) Przecież ta cała produkcja została zaczerpnięta z meksykańskiego serialu "Idiotki nie idą do nieba" Dowód??? Julia ucieka przeddzień ślubu także bohaterka tej telenoweli ucieka jedyną różnicą jest to że tamta już wzieła ślub i też spotyka przystojnego chirurga Także zbiegiem okoliczności staję się fakt że Rodzina Julii prowadzi restaurację Wujek Candy także prowadzi knajpę... Dlaczego TVN upiera się że jest to oryginalna produkcja i dlaczego nie przyzna się że Julia to zmieniona produkcja "Idiotki..."???
Podobieństwo jest ale minimalne, przecież Candy z "Idiotki.." uciekła sprzed ołtarza gdy dowiedziała się, że jej narzeczony zdradził ją z jej siostrą, nie wiedziała wtedy, że spodziewa się jego dziecka, potem udawała zmarłą przed rodziną, poznała chirurga który tez miał dziecko, byłą żonę i można by tak wymieniać i wymieniać. Więc sorry, ale w co drugim serialu można spotkać "uciekającą pannę młodą", a o przystojnym chirurgu już nie wspomnę. Mnie się śmiać chce, jak czytam takie komentarze ;) Zresztą po co się tak bulwersować. Pozdrawiam
lol :D "nie wiedziała wtedy, że spodziewa się jego dziecka, potem udawała zmarła przed rodziną..." umarłam :D boski scenariusz!