PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10622
Julia
powrót do forum serialu Julia

Chyba spojler, bo właściwie piszę o tym co się ma zdarzyć niedługo.:) Dlaczego zawsze w
tych serialach tvnu o 17:55 jest tak, że dziewczyna pracuje u przyszłego ukochanego, no nie
ma innych możliwości? Ula u Marka, Majka u Michała, Monika u Artura i teraz Julia w
interesie rodzinnym ojca Krystiana Wieczorka znaczy Jana..Trochę seriali z wątkami
miłosnymi już nakręcono i chyba są jakieś inne możliwości niż relacja biedna pracownica-
bogaty szef. Zarys tych seriali jest przecież bardzo podobny.

Ale....generalnie muszę przyznać, że bohaterka 'Julii' jest według mnie dużo bardziej
ogarnięta i sympatyczna od Majki-zachowującej się jak dziewczynka i niezdecydowanej
Moniki z Prosto w serce - która była dużo bardziej 'jałową' postacią od Monity z Sos Mi Vida
na której ta postać była wzorowana. Może nie przerwę oglądania tego serialu tak jak to było
u mnie z Majką i Prosto w serce. Rozwalają mnie momentami rozmowy o miłości Bartosza
Obuchowicza z kolegą studentem;) Szkoda, że Marta Żmuda gra negatywną postać ,bo
według mnie nie sprawdza się w niej aż tak dobrze, do tego denerwująca jest dla mnie
koleżanka Julii - Kasia, czyli 'mama Majki' z serialu Majka. Ale poczekamy zobaczymy.

ocenił(a) serial na 5
Bonjour_Madame

To nie jest jej koleżanka tylko Kuzynka hehheeh ,a mnie znów strasznie wkurza Obuchowicz ,w ogole niech on szybko zniknie z tego serialu ,bo mnie irytuje tylko jego osoba psuje mi cały serial XD

ocenił(a) serial na 10
tytan5017

no dokładnie dla mnie Obuchowicz jest najgorszy z całej obsady ;/ Mogli wziąć innego aktora do tej roli. Fajnie by było.

Bonjour_Madame

"Mama Majki" jest dla mnie tak strasznie przesadnie przepełniona troską i spokojem w swoim tonie głosu, że już nie mogę jej słuchać..
Podczas oglądania jej w Majce i w Julii czułam się jakby chciała "ululać bobasa do snu", zamiast porozmawiać z młodą kobietą ;)
A postać Marty, jest dla mnie strasznie sztuczna z tym swoim chichotem, sztucznym uśmieszkiem, no nie cierpię takich postaci.
Ja rozumiem, że ma być zakłamaną intrygantką egoistką, ale czy to musi być aż taka "drama queen"?
Jest na drugim miejscu u mnie, zaraz po żonie Michała w Majce i pracownicy Hotelu 52.
Bleh.
Obie takie sztuczne miny non stop a sztuczne głosy to "mama Majki" i Marieta Żukowska.