Mi tak:
1. Brzydula
2. Majka
3. Prosto w serce
4. Julia ( na razie za wcześnie żeby ocenić wyżej)
Wybaczcie grzesznikowi, ale troszkę zamieszam w tej projekcji smaków:
1. Majka
2. Julia (?)
3. BrzydUla
...
x. prosto...
Brzydula mi sie podobała, Majka była znośna, ale z całym szacunkiem, ale na Prosto w serce nie mogłam patrzeć
tak samo jak ja ;P moze ta julia będzie coś warta choć nie oglądalam jeszcze pierwszego odcinka ale po nowym roku nadrobie zaległości ;P
1. BrzydUla
2. Prosto w serce
3. Majka
4. Julia
Prosto w serce zawdzięcza u mnie tak wysoko ze względu na odcinki od jakiegoś czasu. Bez muchy były całkiem fajne. Najfajniejsi byli Konstancja i Czarek. Natomiast Julia jest na koncu ze wzglgedu na to, ze nie patrzyłam jeszcze i nie mogę narazie dać wyżej, choć źle się nie zapowiada, od majki może będzie lepszy.
1. Majka
2. Prosto w serce
3. Julia
xxx. Brzydula
(tak na marginesie - jak mogliście to oglądać? oryginał był zdecydowanie fajniejszy, a to co zrobili u nas to pożal-się-Boże marna kopia)
wroncia1004 tak jakby Prosto w serce nie było marną kopią, już nie mówiąc który serial był lepszy a który gorszy przynajmniej Brzydula była lepszą kopią niż Prosto w Serce
1.Brzydula - jak dla mnie najlepszy z tych seriali
2.Prosto w serce - może być ale bez rewelacji
3.Julia - co prawda 2 odcinki ale nawet mnie zainteresowały, byle tak dalej
4.Majka - beznadzieja od pierwszego odcinka, a już pomysł na fabułę z tą ciążą , idiotyczny
1.Krecik
2999999. Brzydula
3000000. Majka
3000001. Prosto w serce
Wszystkie te seriale są o tym samym, czyli:
1. Biedna, zakompleksiona, zagubiona dziewczyna poznaje pięknego, bogatego faceta, który okazuje się być jej szefem.
a) Kamińska-Bobek
b) Ochyda-Ciaporowski
c) Mucha-Bobek
2. Na początku jest ok ale potem wtrąca się była
a) Paulina?
b) Aleksandra?
c) Socha (imienia postaci nie pamiętam)
3. Potem wynikają nieporozumienia i dziewczyna czuje się oszukana
4. Wszystko kończy się dobrze
W Julce zapowiada się ciekawiej i zupełnie inaczej .A Socha w prosto w Serce grała Konstancję
1. Brzydula.
2. Julia (jak do tej pory mi się podoba, i w sumie dobrze się zapowiada)
3. Prosto w serce - nie podobała mi się rola Muchy.
4. Majka - na to w ogóle nie mogłam patrzeć. Dno konieczne.
1.Brzydula --- Czekam na sezon 2 ,prawdopodobnie będzie.
2.Julka ---- Na razie jest super i bardzo mi się podoba.
3.Prosto w Serce ---- Początki były fajne ,środek katastrofa i końcówka ujdzie w tłumie.
4.Majka ---- Porażka i nie wypał po Brzydul ,historia głupia i popieprzona ,przypominająca mi Modę na Sukces.