Zauważyliście ze od 2 odcinka można przestać oglądać, i dalej będzie wiadomo o co chodzi. Kompletnie nic się nie dzieje. Jak bohaterka wiąże się w fikcyjny związek z bogatym lekkoduchem, załatwia jej prace to nic sie nie zmieniłoo do tej pory. KOmpletna nuda. Jescze gorsze niż Prosto w Serce. Nudne jak flaki z olejem. Nie dziwota produkcja polska.
Gra aktorska?
Marta żmuda wypada słabiutko, a zgrywa wielką aktorkę. Jest okropna, nienaturalna. Julia to samo... dno, dno, dno
Jedynie Wieczorkowski, aktor grajacy maćka, i dziewczyna z recepcji.
Ano wątek jakoś nie może się rozwinąć i kręcą się w miejscu. Prosto w Serce oglądałem na początku i jakeś tam ostatnie odcinki i też tkwili w miejscu. A ta rola Marty, jak ona sama stwierdza, jest to, co ona lubi. Sam nie wiem!
Ja uważam, że serial jest świetny. Lepszy nawet od BrzydUli, Majki, czy Prosto w serce. Julia Rosnowska gra świetnie. Wieczorek też bardzo dobrze (xnewdayx, dobrze , że pomyślałam, a nie przepisałam bezmyślnie nazwiska, przecież Wieczorkowski to Jan, a Krystian ma na nazwisko Wieczorek, podobne nazwiska), Michał również. Maja bardzo fajnie, Obuchowicz gra dobrze i mogę tak wyliczać. Aaaa Marta Żmuda Trzebiatowska czasem gra lepiej, później gorzej, ale ogólnie jestem na TAK, podoba mi się ten serial... Humor też jest OK.