PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10622
Julia
powrót do forum serialu Julia

Maciek opowiada Julii o wydarzeniach z przedstawicielami kliniki Gervaise. Tadeusz żąda od Moniki, by przyznała się do oszustwa i próby sprzedaży poufnych danych. Maciek i Janek spotykają się z Darkiem, by kupić od niego dowody obciążające Monikę. Kiedy Darek dowiaduje się, że Millerówna podszywała się pod Julię, rezygnuje z pieniędzy. Janek postanawia osobiście rozprawić się z Moniką. Ta przyznaje się do wszystkiego. Janek jest załamany. Tego samego dnia znajduje list od Julii. Tadeusz przeczytał pozew o rozwód. Maciek, Sławek i Janek postanawiają prosić Hannę, by dała Tadeuszowi szansę. Julia wygrała konkurs na najlepszy komiks (to było do przewidzenia). Podczas rozmowy z Igorem Julia mówi mu, że nie napisała do Janka e-mail, tylko list. Chmielewska postanawia rozmówić się z Moniką. Tego samego dnia Janek dowiaduje się z listu od Julii, że dziewczyna nadal go kocha. (no łał) Między Julią a Moniką dochodzi do ostrej kłótni. W wyniku szarpaniny Julia upada i traci przytomność. Janek zawozi Julię do szpitala. Okazuje się, że dziewczyna doznała jedynie lekkiego urazu głowy. Janek jedzie na komisariat policji, by złożyć zeznania w sprawie incydentu z udziałem Julii i Moniki. Podczas jego nieobecności mama Julii przyjeżdża do szpitala. Zabiera córkę do Lubawic. Tadeusz wybacza Sławkowi. Hanna postanawia dać mężowi szansę (wiadomo). Monika zostaje tymczasowo aresztowana. Kiedy Janek wraca do szpitala i dowiaduje się, że Julia wyjechała do Lubawic, niezwłocznie jedzie do ukochanej. W domu rodzinnym Julii zakochani wyznają sobie miłość do końca życia (i żyją długo i szczęśliwie). ;D

hohooooh! no kto by się spodziewał! ;D

użytkownik usunięty
decey

Tak, wiem, że to było takie przewidywalne, ale zobaczymy jak to będzie wyglądało na ekranie. ;]

a kiedy zostanie wyemitowany ostatni odcinek ?? :)

użytkownik usunięty
more_than_a_woman

14 grudnia 2012, TVN, 17:25.

nie wiem jak to jest, irytuje mnie ten serial strasznie! Na pokerface Janka nie da sie patrzec, wiecznie jedna i ta sama mina, Julka to samo, tez caly czas jedno skrzywienie twarzy i wieczne rozterki, taka pipa zyciowa z niej walczyc o nic nie umie, wiem wiem, taki scenariusz, ale cos jest w tej fabule ze wciaga, moze to watek Moniki własnie i jej swietna gra aktorska no i Bozenka <3 ;D

użytkownik usunięty
decey

Ja oglądam ten serial dla Maćka, Kamila, Igora, Anity no i oczywiście Bożenki! ;D

ocenił(a) serial na 7

To tak jak ja :) Ale najbardziej lubię Maćka i Bożenkę ^^

użytkownik usunięty
zoriia

Ja najbardziej lubię Bożenkę! ;]