Juvenile Justice
powrót do forum 1 sezonu

Absurd za absurdem, ale największą wadą serii jest główna rola, momentami ręce opadają.

ocenił(a) serial na 8
Stefan_Sikanamura

Mój największy zarzut do tego serialu to właśnie główna bohaterka, całkowicie mi jej rola nie podeszła. Ludzi mówią że Ryan Gosling gra drewniane, ale ona go przebiła na każdej możliwej płaszczyźnie, przy mniej "granie drewnienie" nabrało nowego brzmienia.

ocenił(a) serial na 3
D3Mania

Z Goslingiem się nie zgodzę. Obejrzyj starsze filmy, a i nowy Łowca androidów oceniam na 10/10. Ale to już kto co lubi.

ocenił(a) serial na 8
Stefan_Sikanamura

Ale ja nie napisałem że ja uważam Goslinga za drewnianego aktora, napisałem że ogólnie ludzie tak twierdzą, zwłaszcza za rolę w Łowcy Androidów ludzie tak zaczęli pisać tu na FW. A dla mnie rola w Łowcy Androidów akurat była moją ulubioną z jego całej filmografii, właśnie taki styl grania pasował mi w tym filmie idealnie, no ale kwestia gustu

ocenił(a) serial na 6
Stefan_Sikanamura

Mnie w tym serialu bardziej wkurzało ciągle retrospekcjie, główna bohaterka coś mowi i powtarzają to dwie sceny później jakbym już o tym zapomniał...

ocenił(a) serial na 7
Marcin33321

Norma w k-dramach, niektóre sceny podczas sezonu powracają wielokrotnie, jakby widz był kompletnym idiotą. Tak samo jak to, że nieważne jak mocno ktoś zostanie pobity, ale jedynym śladem na twarzy może być zaschnięta stróżka krwi w kąciku ust, względnie niewielki strupek tamże. O żadnych sińcach czy opuchliźnie nie ma mowy. Jak dla mnie głupota, ale taki mają styl, trzeba się przyzwyczaić ;)

ocenił(a) serial na 6
Stefan_Sikanamura

Możesz rozwinąć, co miałeś na myśli, pisząc "absurd za absurdem"? Jestem ciekawa, czy to coś związanego z prawem i tym samym decyzjami podejmowanymi przez bohaterów, czy może coś innego?

ocenił(a) serial na 3
Necto

Chodzi mi głównie o pierwsze dwa odcinki, gdzie niejednokrotnie w oderwaniu od rzeczywistości pokazanej w serialu jest rzucane hasło dalszego działania, a po chwili widzimy efekty. Np. "Skłóćmy ich", w następnej scenie po banalnej wypowiedzi sędziny zaczynają się kłócić bez żadnego powodu.

Stefan_Sikanamura

chcieli by oboje przyznali się do winy jełopie

ocenił(a) serial na 3
Weronka90

Jełopem możesz swojego ojca nazywać skoro Cię kultury nie nauczył.

ocenił(a) serial na 7
Weronka90

Nic dodać nic ująć ;-)