PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31287}
6,1 49  ocen
6,1 10 1 49
Kacperek
powrót do forum serialu Kacperek

obejrzalam kawalek 1. odcinka i bomba: rodzice zostawiaja samego szesciolatka w domu, matka nie sprzatnela ze stolu kieliszka z niedopitym winem, wiec kacperek bierze sobie chalsta na sprobowanie , rewalacja, haha.
dzisiaj po takirj akcji to wiadomo - tylko mops, wyzwanie od patologii i ograniczenie praw rodzicielskich co najmniej. ale sie pozmienialo…

selenitas

W kolejnym odcinku Kacperek wsiada z obcym facetem do auta, także nwm co tam Łepkowska myślała pisząc scenariusz ale coś nie wyszło.

ocenił(a) serial na 7
JohnTheBrave

Ale dobrze się to ogląda, FAKT trochę są kuriozalne te odcinki na dzisiejsze standardy. Ale kiedyś było nieco inaczej, chodziło się do kolegów - chodziło. Robiło się różne wybryki - robiło jak odcinek z maszynistą Kacperek poszedł w pierone z przedziału i poszedł sobie zobaczyć wagon i huk wywalone. Odcinek z pleniącym kolegą też OK, ja miałem kolegę jąkałe i sam się oduczył/przeszło mu jąkanie tak jak temu syneczkowi z serialu. Tak więc te seriale były bardziej życiowe, niż obecne. A Odcinek z winem też dobry, nie gadajcie żeście ojcu piwa nie podpijali, albo jak byliście sami to do barku nie próbowaliście alkoholu :D.

MaXXi

Tylko czy to nie miało być aby edukacyjne? Jakoś nie bardzo czuć po takim odcinku o którym wspomniałem. Telewizja nie powinna była utrwalać takich postaw bez szerszego komentarza. W odcinku pokazali tę sytuację jako absolutnie normalną, to było takie dziwne właśnie, brakowało jakiegoś komentarza choćby na koniec.